Modelace prsou • 42 000 Kč
Operace očních víček • Od 11 500 Kč
Plastická operace nosu • 35 000 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Zvětšení prsou
63 000 Kč
Zvětšení rtů
Ambulance plastická chirurgie
V roce 2009 jsem obhájil PhD práce na téma “Metody rekonstrukce palce”, školitel doc.J.Fedeleš, CSc., Bratislava, Slovenská Republika. Mezi lety 2009 - 2019 jsem pracoval jako vrchní lékař na Oddělení plastické chirurgie v Klinikum Wels v Rakousku.
Od 2010 externě pracuji jako konzultant v plastické chirurgii – specializace rekonstrukční mikrochirurgie ve FN Brno ( prof.P.Brychta,CSc)
Od roku 2014 – dosud pracuji na soukromá Klinice Medicent, Na Čtvrti 22, Ostrava Hrabůvka, www.medicent.cz
Kateřina
Za mě patří panu doktoru Kempnému velké díky. Dvacet let jsem se svými prsy nebyla spokojená... Po konzultaci s neskutečně milým a lidským doktorem jsme si domluvili termín a před Vánoci jsem podstoupila redukci s modelací. Celý tým moc příjemný! Prsa mám krásná! Pan doktor odvedl úžasnou práci a já se po X letech mohu dívat s dobrým pocit i do zrcadla! Dnes proběhla kontrola po třech měsících a já nemohu říct ani slovo špatně! Opravdu doporučuji! Pan doktor Kempný je úžasný profesionál! Moc děkuji!
MUDr Vira Vasylchenko
byla jsem u pana doktora na upravě hornich a dolnich viček pře 4 lety, zvolila pana doktora protože me kamaradce udělal to fakt perfektni, což nemužu řict o sobě,
jde to moc vidět,že mam vička po upravě, bez mejkapu nemužu chodit a hejhorši že nejde to vratit zpatky .... moc nedoporučuji pana doktora
T. R
Můžu všem doporučit pana doktora, ochotný a milý personál, skvělý pán anesteziolog. Vy kdo přemýšlíte o plastické operaci, neváhejte. Operace vůbec nebolí. A mudr. Kempný je borec! Jestli do budoucna budu chtít vylepšit, tak už jedině v Medicent. Díky za vše
Jana Židková
Pan doktor Kempný je nejen naprosto úžasný plastický chirurg, ale i umělec a velký sympaťák. Na klinice profesionální tým, úžasný přístup. Zlaté ruce pana doktora vám všem, kteří ještě váháte, kam se svým problémem zamířit, DOPORUČUJI !!!
Javůrek Vladimír
Byl jsem na operaci odstátých ušních boltců . Ačkoliv jsem stresař a před operací jsem měl strach , tak samotná operace proběhla v pohodě a to díky profesionalitě jak samotného pana doktora Kempného , tak anesteziologům , kteří mi vše vysvětlili jak bude operace probíhat . Děkuji .A všem doporučuji.
K.K.
Mám u Dr. Kempného za sebou už 2 zákroky (augmentaci a abdominoplastiku). Přístup, odvedená práce, zájem o pacienta i vtip pana doktora z něj dělají velkého lékaře i člověka. Z celého srdce doporučuji.
Levent Ogeer
100 % profesionalita a spokojenost. Pan Kempny je velice mily a zkušeny. Jen mužu doporučit. Dekuju vam pane doktore.
Eva Bučekova
Pred par mesici jsem postoupila modelaci prsou.Po 2 dětech mam zase prsa pevná a krasna,jsem nadmíru spokojena.Těším se a verim,ze dalsi operace která me ceka bude ze stejným vysledkem. Pan dr. Kempny,je úžasný a milý člověk, urcite doporucuji. Eva B.
Radek Tocháček
Dobrý den. Rád bych se podělil o svou zkušenost s panem doktorem. V roce 2004 jsem si dělobuchem amputoval palec na pravé ruce. V roce 2005 mi pan doktor provedl přenos palce z nohy na ruku. Před samotnou operaci mě samozřejmě seznámil se všemi pro a proti. Bylo jen na mém rozhodnutí zda toto podstoupím.Operace se povedla, protože jsem byl v péči opravdových odborníků. Ty pacienti, kteří si tu stěžují, by měli mít trošku pokory a měli by si uvědomit, že ne vždy vše jde za peníze. Po zakroku pana doktora plnohodnotně dělám vše na co si vzpomenu. Pacient by prvořadně měl svému lékaři věřit, pokud ne ať vyhledá někoho jiného.
Zdeněk M.
Úžasný doktor, který svoji práci odvádí na 100%. Jako každý zde, i já jsem si přečetl hodnocení pana doktora a kliniky, a můžu sám za sebe říct, že všechny pozitivní recenze jsou na místě. Nebojím se použít i slovní spojení, že jsem se zde cítil pomalu jako doma, protože jsem se setkal se strašně příjemným personálem, a k tomu zlaté ruce pana doktora, který mi opravdu udělal radost, protože mi udělal otoplastiku podle mých představ, a kvůli tomu přece tyto doktory vyhledáváme. Za mě jednoznačně doporučuji.
Odpovědi
11 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den.
Už od svého mládí sním o plastické operaci nosu. Teď, když už mám " vypiplané" tři děti, bych si na tento sen chtěla sáhnout.
Ale mám strašný strach nechat je doma a jít dobrovolně pod nůž " jen kvůli parádě ". Ta zodpovědnost.....
Prosím, jak moc náročná je kompletní operace nosu vzhledem k organismu? Nemyslím estetickou stránku.....
Strach je jediné, co mě brzdí. Zároveň to přání je jediné, které mě provází již dvacet let.....
Děkuji mnohokrát za odpověď.
Jak je uvedeno výše, jen bych doplnil, délka operace je cca 1,5 hodiny. dr.t.kempny
Dobrý den, mám takový menší problém. V roce 2018 jsem měla autonehodu. Od té doby mám na nose bouli (přesněji na pravé straně (levá je v pořádku) která mě na dotek velmi bolí, nemohu nosit brýle. Chtěla bych se zeptat na přibližnou cenu rhinoplastiky. Předem děkuji
Dobrý den, cca 40 tis, nicméně konzultavˇce předem je nutná. Na Klinice Medicent. Dr. T. Kempny
Plastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Plastičtí chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Plastičtí chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě
Plastičtí chirurgové s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Ostravě