MP
Dobrý den, dneska jsme byl u vás na kontrole moje jméno je Martin Polách a byl jsem moc spokojení. Děkuji vám za léčbu budu vás všude chválit .
M.K
Sympatický mladý lékař s moderními postupy a ochotou najít s pacientem nejvhodnější řešení situace. Určitě doporučuji.
JT
Nekvalitní ošetření, pod výplní se mi udělal nový kaz. Nedostatečná komunikace. Nedostatek času na ošetření.
P.B.
Pan Kamenicek je skvely doktr, vse vysvetli, pomuze, odhali kazdy kaz, prosto odbornik. Cela rodina jsme jeho dlhorocni pacienti, dokonca i deti k nemu radi chodi, umi to s nimi. Urcite doporucuje vsema 10timi.
K.Z
Milý sympatický a velmi empatický lékař rozhodně na svém místě. Vše vysvětlí, stanoví plán léčby a finanční rozsah kde s pacientem spolupracuje jako s rovnocenným partnerem. Svou práci dělá pan doktor precizně a svědomitě. Výplně jsou k nerozeznání od zdravých zubů, určitě doporučuji! Práci tohoto odborníka podtrhuje estetické prostředí. Radost jít k tomuto stomatologovi, je jen málo takových.
Jana P.
Sympatický lékař se smyslem pro humor. Ošetření rychlé, jeho kvalita dobrá,
sezení v čekárně minimální, vše má spád a ještě odcházíte s dobrou náladou, což je v tomto lékařském oboru docela výjimečné. Nebo ne??? :)
host
ano,objednává na několikrát,ano,platí se u něj ale platí se všude,at jdete k zubařovi jakémukoliv,všude si zaplatíte-blomby-dva druhy,obyč hradí pojištovna,lepší-bílá-hradí pacient.Loni mi v těhotenství trhal dva zuby a bez problémů,žádná bolest,bylo to raz dva.Nikdy jsem s ním neměla problém,to jen předchozí zubařka,co jsem k ní chodila od malička na moje zuby kašlala,jen mi to potřela fluoridem a hotovo,u pana Kameníčka jsem poprvé zažila rentgen zubů.A v Mohelnici je ze zubařů ten nejlepší a je jasný,že když je někdo objednanej na určitý čas,tak se stane,že se zdrží s pacientem před vámi.U mě SPOKOJENOST.Tráví v ordinaci více času,než doma s rodinou,byla jsem jednou na přeléčení zubu i na 6 ráno nebo na 18h večer.
Velice dobrý doktor s lidským přistupem. Nikdy se mi nestalo, že by nepozdravil nebo byl nepříjemný. Dokonce se i zasmějeme. Mu i sestřičce moc děkuji za výbornou a kvalitní péči. Všem mohu jen doporučit.
Jsem s panem doktorem moc moc moc spokojená.Strašně jsem se bála zubaře,ale ted musím říct,že k němu jezdím v pohodě.Nikdy jsem se nesetkala s tím,že by mě nepozdravil nebo byl na mě protivný.Na injekci se mě zeptá hned než mi začne něco vrtat a nikdy jsem za ní neplatila.V ordinaci se zasmějeme a je tam vždy dobrá nálada.Nesmím taky zapomenout pochválit sestřičku je moc milá a ochotná s panem doktorem jsou správná dvojka.všem doporučuji.A že se u něj platí?A kde se za dobré služby neplatí?S pozdravem M.R.
Tak ja chodím k Mudr kameníčkovi s celou rodinou. A taky tam chodí spousta mých známých, a dostávám injekce a nikdy jsem za ně neplatila. Když jsme přešli od starého zubaře tak jsem se taky divila kolik kazu my našel. Ale všechny mě ukazal na rentgenu a od té doby co my je odvrtal tak nemam problém . Je podle mě moc hodný a k dětem se chová suprově.