Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Martina Michálková
Velice děkuji za perfektně provedené operace a také za příjemný a vstřícný přístup. Za sebe mohu jen doporučit. Díky, pane doktore.
napavla
Velice děkuji MUDR.Tomáši Jurečkovi, Ph.D. za odoperování šedého zákalu na obou očích. Vysvětlil vše o průběhu operace a dodal mi odvahu svým klidným a citlivým přístupem. Mám jen pár dní po operaci, vidím dobře a bez jakýchkoliv potíží. Panu doktorovi moc děkuji.
Pavla Nahodilová
Denisa Krišpínová
Pan doktor Jurečka je dle mého názoru odborník na správném místě. Je pečlivý, velice příjemný, před laserovou operací očí mi vše patřičně vysvětlil, dodal mi i odvahu. K pacientům se chová velmi příjemně, individuálně, je vstřícný, odpovídá na dotazy. Z vlastní zkušenosti můžu doporučit.
maruna123
Dne 23.9. 2014 a za týden 1.10. 2014 jsem podstoupila operaci šedého zákalu obou očí a astigmatismu, operoval mě obě oči pan MUDr. Tomáš Jurečka, Ph.D. a jeho přístup k pacientům a i mě samotné velice povzbudil , když jsem byla trochu nervózní z první operace.Jeho zlaté , šikovné ruky mě utvrdily, že jsem v dobrých rukou, operace se výborně zdařily a vidím jeho zásluhou , hlavně do dálky , tak jak nikdy bez brýlí už 50 let ! Touto cestou chci mu poděkovat a doporučit svým známým a přátelům i rodinným příslušníkům, u kterých nastanou podobné problémy s očima ! Děkuji Vám pane doktore !!!! Vaše pacientka Marie Sedláková z Ivančic
veselka54
Pan doktor byl velice vstřícný, hodný a šetrný. Všem bych operaci očí doporučila především u Neovize a pana doktora. Tímto bych chtěla všem poděkovat a popřát hodně dalších úspěšných operací. Vaše Marta Veselá
Mirka Sovová
Pan doktor Jurečka je kliďas a nebýt pohodové atmosféry na sále při operaci prvního oka, kdy jsem byla dost v křeči a stresu, nevím jak by to dopadlo s mým druhým okem :-) Ale dopadlo to báječně! Můžu jen doporučit! :-)
Radmila Rosická
Pan MUDr. Tomáš Jurečka Ph.D je odborník ve své profesi s lidským přístupem. Prováděl mi operaci katarakty obou očí. Nejdříve mi podrobně vysvětlil postup zákroku a i během zákroku mne informoval o každém kroku, který prováděl. Samotný zákrok tak nemáte šanci negativně vnímat. Díky němu je svět pro mne teď jasnější a barevnější.
Mgr. Radmila Rosická
waidhoferova věra
Pan doktor Jurečka Tomáš mi prováděl ambulantní operaci katarakty u obou očí. Mohu jej doporučit dalším pacientům. Průběh operace byl klidný a ihned po skončení operace jsem se cítila velmi dobře.
alena.kourilova
Pan Mudr Tomáš Jurečka je velice příjemný oční lékař,odborník na přední a zadní segment oka. Je pečlivý a udělá si čas na pacienta,provede diagnostiku a navrhne řešení. Pacient se může zeptat na to čemu nerozuměl a co ho zajímá. A dostane lidsky srozumitelnou odpověď.Velmi mile mě překvapil
Marian M.
Pan doktor Jurečka má velmi dobrý přístup ke svám pacientům a je odborník, kterého není v Brně vidět často.
Oční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně