Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Diagnostické vyšetření
Laryngologické vyšetření
Vyšetření sluchu
Vyšetření ucha
Atestace I. a II. stupně (výběrová) z ušního a krčního lékařství
Praxe :
20 let práce na prestižních ORL klinikách v ČSSR a ČR. ORL klinika Hradec Králové, ORL oddělění ÚVN Praha, ORL klinika FN Motol Praha. 20 let praxe v soukromé ORL ambulanci.
Pedagogická činnost :
odborný asistent 2. LFKU v Praze, odborný asistent IPVZ (Institutu pro postgraduální vzdělávání zdravotníků) v Praze
Pobyty v zahraničí :
odborná stáž na ORL klinice ve Vídni
Desítky odborných článků a přednášek.
Převažující tématika : protiinfekční léčba zánětů v oblasti uší, nosu a krku, zvláště léčba antibiotiky.
Regina
Velmi ochotny, profesionalni. Zajima se o komplexni zdravotni stav pacienta a pak teprve o konkretni potize. Ma opravdovy zajem a budi velkou duveru.
tamina
Velmi ochotný, příjemný a komunikativní lékař. Z hlediska léčebných postupů - klasik. Respektuje vaši volbu a váš názor, což nebývá samozřejmost. Poslední dobou je tam ovšem hrozná sestra. Dřív tam byla jiná - normální. Tahle je fakt děsivá! Když jsem volala na objednání, řekla, že mám zavolat jindy, což se mi podařilo až za měsíc (přece jen v ordinační době člověk pracuje, má schůzky, jednání apod.). Když jsem jednou dorazila za 5 minut 12, tak mě samozřejmě seřvala, že už zavírají. K dětem je naprosto chladná, neosobní.
Profesionální vystupování a odborník.
opravdu odborník, hodný, ochotný, pečlivý, má jedinou mouchu........velmi dlouhé pauzy mezi pacienty, takže se často stává, že si celkem dlouho počekáte.
Jinak doporučuji!
Sára
Velmi příjemný a sympatický lékař, doporučuji.
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze