Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Ja sem z pane. Doktorem spokojeni sem po operaci hydrokely a operoval mě osobně a chodym knemu na kontrolní a úplně super i sestra takže mám jen dobre skusenosti
D.
Tento lékař si nezaslouží ani licenci, cca před 10 lety jako 18letý (tehdy ještě v Prostějovské nemocnici) mi diagnostikoval varikokelu ... informace o diagnoze 0, chování 0, pouze dodal to je banální operace a za 3 dny půjdete domů, na následné kontrole co se mi diagnóza vrátila ( na což jsem byl upozorněn při první návštěvě) a přidala hydrokela mi bylo sděleno "to máte vsugerované - to se vstřebá" můžete jít pokud by byly bolesti objednejte se. Kdybych v té době měl u sebe diktafon podal bych na něj trestní oznámení. Až ve FN OL mi lékaři od problému pomohli
Gabassshruban
Pan doktor je velmi příjemný a snaží se aby to co nejmíň bolelo.Operoval mě a bylo to velmi rychlé a bezbolestné
Vřele doporučuji. Provedl operaci hemoroidů pomocí Hal metody. Bezbolestné. Skvělý přístup pana doktora i paní sestřičky. Tuto operaci doporučuji, minimální následné potíže, dají se zvládnout jen s ibalginem. Jen druhý den s ničím moc nepočítejte, únava, pocit tlaku a to je vše.
mam velice výbornou zkušenost s panem doktorem,je komunikativní a velice příjemný.zkušenost muj 3 letý kluk u něho byl proveden zákrok s citem a rychle.jako řeznik nepoužil žadné nože ani sekaček.
Výborný přístup , diagnostika a léčba mé nemoci
vřela dopučuji
Jsem velmi spokojen s velmi profesionálním a lidským přístupem dr.Hrubana při mojí léčbě. Je to borec!!!---jež---
Souhlasím, že komunikativní příliš není. To ovšem neznamená, že neposlouchá, co mu pacient říká. Můj problém vyřešil zcela na výbornou. Bral v potaz i fakta, se kterými si málokterý lékař dělá hlavu (konkrétně zhoršená imunita a výběr antibiotik). Plně doporučuji
cora
nejhorsi co muze byt takovemu lekari se vyhnout obloukem
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
Borek
I přes některé negativní ohlasy jsem já naprosto spokojen a mohu jen doporučit.