Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Aplikace náušnic
Audiometrie (vyšetření sluchu)
Sagena s.r.o., Denní stacionář interní
Endoskopie nosu a nosohltanu ("nosní mandle")
Laryngologické vyšetření
Léčba chronické rýmy RF turbinoplastikou
Sagena s.r.o., Denní stacionář interní
Léčba chrápání (RF somnoplastika)
Sagena s.r.o., Denní stacionář interní
Odstranění kožních lézí event. s plastikou
Odstranění nosních polypů
Operace krku
Operace nosní přepážky
Plastika odstávajících boltců
Poradna pro chrápající
Sagena s.r.o., Denní stacionář interní
Vyšetření chrápání v domácím prostředí pacienta
Vyšetření ucha
Sagena s.r.o., Denní stacionář interní
Ordinační hodiny: Po 7 - 15, Út 13 - 19, St 7 - 15 (dopoledne operace na sálku), Čt 7 - 15, Pá 7 - 14.
Pacientka
Přístup lékaře arogantní, již při dotazu co mám za problém jsem litovala návštěvy u tohoto lékaře. Řešení žádné, prý se mám odstěhovat do Itálie k moři....co k tomu dodat.... lékař nepříjemný....nikdy více... nevím, zda si tento lékař uvědomuje, že lékařem je a má se tak i chovat, když ho to nebaví, ať dělá jinou práci, možná si pak bude své práce vážit...
Nikola
Přístup pana doktora velmi arogantní. Byla jsem zde poslána mou lékařkou a namísto, aby mi pomohl jelikož nejsem lékař tudíž nevím příčinu dane nemoci tak se se mnou bavil pohrdavým tónem a řekl mi, že tohle on teda neřeší. Více citlivosti a slušnosti by k pacientům neuškodilo ;)
P.K.
Skvělý lékař. Pacientovi věnuje čas, je citlivý ve svém přístupu k pacientovi a snaží se najít cestu, která pacientovi pomůže. Pan doktor je třída ve svém oboru.
Veronika
Pan doktor je skvělý profesionál, který mi po mnoha letech pomohl se zhoršeným dýcháním. Dokáže věci jednoduše vysvětlit.
Kateřina
Jako jediné plus vidím možnost rychlého objednání a to i ve večerních hodinách.
Již po příchodu mne zarazil arogantní přístup lékaře, který mne v podstatě ihned odpálkoval s tím, že mé problémy jsem teď v zimě normální - ačkoliv problémy začali mnohem dříve, než v zimě a trvají už necelý půl rok. Absolutní nezájem a pohrdání pacientem - pan doktor se doslova nahlas smál nad mým problémem a když mi mačkal nateklé bolestivé uzliny na krku, tak mi bylo řečeno, že nateklé nejsou, jsem zdravá a mám jít do sauny. Taktéž mu byly sděleny důležité informace, které úplně přešel a ignoroval je. Za mě naprosto neprofesionální přístup a neochota.
Stanislav Jankovič
Nejlepší otorinolaryngolog široko daleko a upřímně řečeno nejlepší lékař ze všech, které navštěvuji a že jich je :). Pan doktor má vysoce profesionální a příjemné vystupovaní. Vše dokáže pacientovi dokonale vysvětlit, vyšetřuje a stanovuje diagnózy s maximální pečlivostí. Mimojiné, je to i skvělý operatér, hodně mi operací pomohl a pooperační péče byla rovněž na velice vysoké úrovni... Doporučuji každému !!! :) Jsem s panem doktorem maximálně spokojen. Pochvalu si zaslouží i milá paní sestřička :).
Sabina Kundrátová
Velice pečlivý, sympatický a hlavně velice vstřícný doktor. Můžu jen doporučit ve Fm asi nejlepší . :)