Mgr.
Kinesiotaping • 400 Kč +4 Více
Komplexní podiatrické vyšetření + výroba 3D CNC stélek do obuvi • 4 900 Kč
MSL laseroterapie • Od 300 Kč
Návštěvní služba Královehradecký a Pardubický kraj • 3 950 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
3 950 Kč
Sportovní fyzioterapie
1 500 Kč
Veru B.
Pana Helmicha jsem navštívila na doporučení s bolestmi zad a nejspíše blokací hrudní/krční páteře. Oceňuji velice profesionální přístup, hodinu se mi věnoval a snažil se přijít na příčinu, má přátelské jednání, je ochotný a vysvětlí vše potřebné i lajkovi co nerozumí. Po odchodu jsem odešla odblokovaná, bez bolesti a objednána na příště. Stojí zato si takovou péči zaplatit!
Pavel Jonák
Super jednání, skvělá informativní hodina plná zajímavých věcí, velký palec na horu. S pozdravem P.J
Michaela
Po prvním setkání výrazné zlepšení od bolesti zad. Přístup, léčba vše super. Těším se na další setkání. Mohu jen doporučit.
Jitka
Velmi empatický terapeut, který umí vyslechnout a poradit. Navštívila jsem ho jednorázově při návštěvě Prahy.
Jan Čermák
Líbí se mi jeho schopnost přemýšlet v souvislostech, podrobné a názorné vysvětlení problému a v neposlední řadě empatické pojetí terapie.
M.K.
Řešili jsme problém s kolenem. Líbí se mi tento celostní přístup a upřímná snaha terapeuta. Už po úvodní návštěvě byla bolest o 50% lepší. Jsem rád, když věci dávají hlavu a patu. Těším se na příště.
Jako sportovec, který potřebuje pravidelnou péči, navštěvuji Tomáše pravidelně několikrát měsíčně. Pokaždé odcházím jak znovuzrozený.
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, už delší dobu (asi půl roku) mě trápí bolest beder. Teď, asi tak 14 dní je bolest obrovská. Vystřeluje mi do nohou. Nohy mi jakoby tuhnou zevnitř. Nejvíce v autě, když řídím. A poslední 3 dny bolest vystřeluje do bodbříšku. Bolí mě podbřišek, jako při menstruaci. Mám roční dítě, ( je to mé 3.)dost ho nosím v nositku i na rukou. Před týdnem jsem přestala kojit. Tak jestli to může mít souvislost. Děkuji
Dobrý den, bolest dolních končetin může souviset s bolestmi zad. Je ovšem velmi těžké určovat diagnózu bez osobního setkání. Určitě vyhledejte fyzioterapeuta ve Vašem okolí.
Dobrý den. Jsem 3 měsíce po porodu SC a zjistila jsem, že mám nad pupkem cca 4 cm dlouhou diastázu na necelé dva prsty? Je to v tomto období běžné? Je vhodné cvičit tzv. prkno?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, poporodní diastáza je běžná. Nejprve je potřeba upravit napětí přímého břišního svalu ve vztahu k ostatním klíčovým svalům v této oblasti vč. pánevního dna a bránice. Stejně jako jakákoliv jiná patologie je i tato komplexní, a je tedy vhodná osobní návštěva fyzioterapeuta ve Vašem okolí.
Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Kostelci nad Orlicí
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Kostelci nad Orlicí
Fyzioterapeuti s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Kostelci nad Orlicí
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Kostelci nad Orlicí
Fyzioterapeuti s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Kostelci nad Orlicí
Fyzioterapeuti s Česká průmyslová zdravotní pojišťovna v Kostelci nad Orlicí
Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Kostelci nad Orlicí