Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíCeník
Zdeňka Omastová, Moravská Nová Ves
V prosinci letošního roku jsem prodělala operaci lupavého prstu na pravé ruce. Operoval mě MUDR. Hellmuth. Pan doktor mě před operací velmi podrobně vysvětlil postup operace i následné léčení. Operace proběhla, nad mé očekávání, rychle. Asistující zdravotní sestra byla velmi příjemná a vstříčná a také oporou pana doktora. Po operaci mě MUDr. Hellmuth opět vysvětlil postup léčení, doporučil mě léky od bolesti a mile se se mnou rozloučil. Jeho profesionální a lidský přístup byl příkladný.
Luďka Stará
Na klinice ve Vysokém nad Jizerou jsem podstoupila dne 18. 1. 2022 operaci lupavého prstu. Byla jsem mile překvapená přístupem personálu, paní recepční mě ochotně navigovala na správné místo k operačnímu sálu, přesně na hodinu objednání si mě vyzvedla příjemná sestřička, ostatní sestřičky na sále mi dodávaly odvahu a zároveň mě rychle připravily na operaci. Pan doktor Hellmuth byl velmi vstřícný a ochotně mi vysvětlil postup operace, samotná operace potom trvala docela krátkou dobu, takže jsem úplně ztratila strach a úzkost. Spolupráce sestřiček a pana doktora při výkonu byla výborná, tímto bych chtěla všem poděkovat za vynikající odbornou péči při operaci. Děkuji Luďka Stará
Upravit nebo spravovat profilPlastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Plastičtí chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Plastičtí chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně