Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

G
Umístění: Odborné zubní ordinace MUDr. Tomáše Garlíka Jiný

Opravdu skvělý zubař a profesionál. Trhání osmiček u něho proběhlo bez problémů od objednání, přes konzultaci, samotné trhání i následnou péči. Vše detailně vysvětlí, poradí a samotný zákrok precizně provede.
K vysoké úrovni přispívá např. i samotná čekárna (prostorná a pohodlná) a v neposlední řadě milá a ochotná sestra, která se mi dokonce omluvila za delší čekání, které bylo zapříčiněno předchozím akutním zákrokem.
Ještě jednou touhle cestou panu doktorovi a jeho asistentce moc děkuji.

Umístění: jiné místo akutní bolest zubu

Dne 23.3.2019 jsem navštívila zubní pohotovost ve Vsetíně se silnou bolestí zubu. Službu měl MUDr. Tomáš Garlík. Tento pan doktor byl tak nesmírně sympatický a laskavý, že celou moji návštěvu, včetně trhání zubu, proměnil v příjemný zážitek. Tímto mu chci ještě jednou poděkovat a budu na něho stále v dobrém vzpomínat .
Leona Frňková
Rožnov pod Radhoštěm

Nedávno jsem se po pár letech v zahraničí vrátila do ČR a s hrůzou jsem zjistila, co za problém je najít si v okrese Vsetín zubaře. Jako naschvál se mi rozlomil zub a po třech dnech hledání, kdo by mne ošetřil, začal šíleně bolet nejen zub, ale i ucho. Ze zoufalství jsem jela do nemocnice a těsně před vrátnicí jsme uviděli ordinaci pana doktora Garlíka. Byl jediný, kdo mne neodmítl ošteřit a ještě byl milý. Byla jsem přesvědčená, že zub půjde ven, když ho zbylo jen 15%. Ovšem mám vymodelovaný krásný bílý zub, ani můj původní nebyl tak hezký. Podotýkám, že jsem strašpytel, ale vše proběhlo bez injekce, rychle a úplně bezbolestně. Navíc je pan doktor velice příjemný, trpělivý a vše dopředu vysvětlí...Dala bych 10 hvězdiček, opravdu. P. Šimarová

Vynikající zubař, optimista a výborný psycholog.

Dnes 23.4.2012 Jsem byl u pana doktora Garlíka trhat 6stku,lepšího stomatochirurga jsem neviděl,opravdu milý člověk poradil mi vše mi vysvětlil.Moc děkuju pane doktore jste jednička!! ať se vam v životě daří.

Jednoznačně doporučuji. Profesionál každým coulem, vše vysvětlí, poradí pomůže, usměje se a umí se i omluvit. Více takových.

Výborný zubař a navíc velmi příjemný. Jezdím za ním až z Olomouce.

Jste velice dobrý doktor!!! Mám vás ráda tak jak nikdo jiný!!!

Velice šikovný pan doktor, milý, příjemný a zkrátka lidský, to je v dnešní době celkem vyjímka.Navíc svou práci dělá s obrovskou láskou, takže moc moc chválím.

byla jsem u něho na pohotovosti a byl bezva,myslela jsem si,že mám dobrou zubařku,ale s panem doktorem se nemůže vůbec srovnávat,moc mu děkuji