Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Do ordinace jsem k panu doktorovi chodila od svých 15 let. Do té doby než jsem otěhotněla bylo vše v pořádku. Půl mého těhotenství zanedbával. Nezkontroloval miminko ultrazvukem i přes to že jsem 2x za sebou měla samovolný potrat a jednou mimoděložní těhotenství.
Nebyla jsem s péčí vůbec spokojena.
Nadia
Pan doktor je odborník a sympatický člověk, ale neustále narážím na špatnou komunikaci a neochotu personálu.
canela
Pan doktor je 100% pohodář a profík. Komunikace výborná, hýří vtipem a dokáže uklidnit, pokud máte jakýkoliv problém. Sestřička v Třebovicích odvádí svou práci také dobře, ač někdy může vypadat trošku nervózně z plné čekárny a množství telefonátů, ale jinak výtečná. Po zkušenosti s předchozí gynekoložkou nemám co vytknout a jsem maximálně spokojená. Všem doporučuji!!!
Šárka D.
Velmy sympatický a ochotný chlapík neměnila bych Š
P@j@
Me první dojmy z první navštěvy jsou že se jedná o opravdového profesinála a zaroven velmi příjemného člověka opravdu jsem ráda že jsem začala chodit právě k němu a ač jsem tam byla dnes poprvé neměnila bych :-)
Terezka
Pan Figura je ten nejlepsi gynekolog co muze byt :-) Vzdycky jsem z prohlidek mela hruzu, ale k nemu se vzdycky velmi tesim. Pokazde uvolni atmosferu, je prijemny, mily..... proste profesional. Mohu jen doporucit :-)
Pan doktor Figura je můj nejoblíbenější lékař. Vždy když k němu jdu, tak vím, že se u něj v ordinaci zasměju a celý den mi budou znít v hlavě jeho srandovní hlášky. Je to odborník, vše srozumitelně vysvětlí, velmi ochotný, milý, gentleman. Sestřička v Pusté Polomi je také na jedničku. Sestry v Ostravě neznám. Ani mě nemrzí vybírání ročního poplatku, protože pan doktor jezdí do ordinace do místa mého bydliště na vesnici, takže já nemusím cestovat do Ostravy, což se mi vyplatilo hlavně při těhotenství, kdy těch prohlídek je skutečně hodně. Všem ženám pana doktora doporučuji :-)
Hledala jsem dlouho, neboť to, co jsem zkusila u dvou jiných, jsem už nechtěla zažít znova... napotřetí jsem našla a už měnit nebudu.
Pan doktor Figura je velmi tolerantní, vstřícný, pohodový, prostě správný.
Výborný, klidný pan doktor, který vše ochotně vysvětlí a ještě humorem zpříjemní návštěvu u lékaře. Také sestřička ve Velké a Pusté Polomi je velmi příjemná.
Jen ta nejlepší zkušenost,vstřícný,vždy dobře naladěný,komunikuje s pacientkou,profesionální přístup a péče.Doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě