Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Nemocnice Atlas - EUROCLINICUM a.s. Jiný

Velmi dobrý doktor, milý,pohodový, zkušený, klidný, veselý.Sestry taky milé.Spokojenost velká, doporučuji.

Umístění: Nemocnice Atlas - EUROCLINICUM a.s. Jiný

Skvělý doktor. Jsem moc spokojená a jen lituji že jsem k němu nechodila už dávno. Myslím že každá žena se na návštěvu k němu spíš těší souhlasím s komentářem : toho tak mít doma

Umístění: Nemocnice Atlas - EUROCLINICUM a.s.

Pan doktor je moc příjemný a milý člověk, je také velmi profesionální. Mám k němu důvěru a vždy se u něho cítím dobře, zatím nejlepší gynekolog, jakého jsem měla.

Pan doktor mi provedl hysterektomii a provedl to dobře, už třetí den po operaci jsem nemusela brát nic od bolesti a jsem bez komplikací. Před operací mi odpověděl ochotně na všechny dotazy.

Vynikající doktor, má příjemné vystupování, vysvětlí problematiku, poradí, zodpoví případné dotazy. Každoročně vyšetřuje čípek a posílá na pravidelné kontroly na ultrazvuk, i když není ženská těhotná (předchází tak různým onemocněním). Nikdy jsem u něj neměla strach. Jsem s ním naprosto spokojená a všem doporučuji.

Velmi příjemný pan doktor!

~

vynikající odborník milý člověk.

Prvni gynekolog, od ktereho mi vysetreni bylo dokonce prijemne :-)) byla jsem z toho ponekud v soku. Takze doporucuji :-D

I

Pan doktor je opravdu nejlepší. Vždy dobře poradí a pomůže.Jsem s ním velmi spokojená. Všem doporučuji!

super, toho tak mít doma