MUDr. Tomáš Deml

Dvůr Králové nad Labem 1 adresa

Kontaktní údaje

Sam. ordinace PL pro dospělé
náměstí Odboje 294, Dvůr Králové nad Labem

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé • Jiný

Pan doktor je velice milý, ochotný vždy pomoci. Zájem o pacienta a empatie, navíc vysoká odbornost. Sestřička dobře organizuje chod maximálně vytížené ordinace, prostě tady je všechno v pořádku.

Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé • Jiný

Nejlepší obvodní lékař. Žila jsem léta v Praze a tam jsem byla u pár o vodních. Kapacita, ale p. Dr. Deml ho strčí do kapsy. Vystupování, chování, vše na jedničku.

Umístění: jiné místo • Jiný

Je to nejlepší praktický lékař ve Dvoře Králové nad Labem.
Ochotný.Neznám jiného lékaře,který by příjel za pacientem domů a to několikrát ve večerních hodinách.Jedná se o naši 90letou babičku.

Prijemny, ochotny lekar. Clovek se nemusi stydet a muze rict jakykoliv problem. Sestricka take prijemna.

Velice příjemný a ochotný lékař, pomohl mi i s vleklými zdravotními problémy, které mě od 15ti do 20ti let trápili a moje bývalá paní doktoka si s tím nevěděla rady.. V případě, že studujete či chodíte do práce, a potřebujete recept na vaše obvyklé léky (na alergii, tlak, atd) stačí zavolat, a paní sestřička vám nechá recept v lékárně, tudíž nemusíte nikde zameškávat. Jsem naprosto spokojená, neměnila bych.

výborný lékař a sestřička také. Dokáže vždy s ochotou poradit a pomoci. či odešle k na odborné pracoviště.

Výborný,ochotný a pohodový lékař,totéž platí o sestřičce.Doporučuji!!!

spokojení

vždy mě pomohl

S angínou a chřipkou si poradí s přehledem. Pokud máte chroničtější problémy, kde ne a ne najít původce, může se vám stát, že vás klidně označí za podvodníka. Což si tedy rozhodně nepředstavuju jako profesionální přístup a opravdu mne to urazilo. Novotný