Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: jiné místo

Dnes jsem navštívil pana doktora ve Slaném s poměrně velkou tukovou boulí. Vyšla velice milá sestřička, která mi dala k vyplnění vstupní formulář. Pan doktor se s tím nepárá, vše mi s úsměvem a v pohodě vysvětlil, píchl mi lokální anestetikum a vyndal tu potvoru ven, asistovala mu kolegyně, také velice milá a příjemná. Všem mohu doporučit, je to správný chlap na svém místě a opravdový profesionál. Tímto děkuji celému týmu ordinace, všichni jsou skvělí a velice milí.

Skvělý lékař a velký sympaťák, jeho péči mohu jenom doporučit!!!

Ž

Super, super, super. DOPORUČUJI!!!

Skvělý lékař,skvělý chirurg,skvělý chlap...co dodat...přeji mu,ať se mu i nadále daří ;-)

C

Je fajn, s názorem, za svým si stojí. A je s ním i sranda. Crocks!

Pan doktor - tak to člověk, který je skutečným profesionálem, s perfektním vystupováním a prostě doktor na svém místě. Můžu ho všem vřele doporučit a myslím si, že budete spokojeni. Poradí, vysvětlí, vše s úsměvem na tvaři. Přeju mu hodně spokojených pacientů a zde hodně kladně hodnotících pacientů.

12 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Utrpěl jsem úraz. Jednalo se mj. o zlomeninu fibuly, k níž se - z důvodů jejího neléčení - přidal i kompartment syndrom. Jelikož se s léčbou započalo až po 18 dnech od úrazu, došlo i k poškození krevního řečiště pravé nohy a posléze i k bolestem a otokům pravého lýtka i kolene. Následně bylo zjištěno, že otok kolene způsobila - zřejmě - aseptická nekróza, která by mohla souviset s prodělaným, ale neléčeným, kompartment syndromem. Po nějaké době došlo i k ruptuře pravého a poté i levého menisku. Vše završila opakovaná sklerotizace žil pravého lýtka, které dodnes otéká a způsobuje další potíže. Lékař pojišťovny však tento stav označil za stav, který není v příčinné souvislosti s úrazem. Má pravdu?

Dobrý den, dle mého názoru pravdu nemá a obrátil bych se na příslušného znalce, který by, dle aktuálního stavu a dostupné dokumentace měl nález znovu posoudit.

S pozdravem T. Bureš

MUDr. Tomáš Bureš

Dobrý den mám dotaz je možné že se mi na obličeji tvoří víc a víc znamínek? A pokud ano co mám jít na odstranění?

DObrý den, možné to je.
Před eventuelním odstraněním je jistě vhodné odborné dermatologické vyšetření a dle toho pak další postup.

S pozdravem T. Bureš

MUDr. Tomáš Bureš