MUDr. Tomáš Blechta

Praktický lékař Více

Otinoves 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

č.d. 224, Otinoves 79861

Jsem rád, že máme v regionu Pana doktora s takovým profesionálním a přitom lidským přístupem.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• A

Lidský, vstřícný, ochotný - deviza, kterou se někteří lékaři chlubit nemohou.Pan doktor je člověk na svém místě a je zřejmé, že pomáhat lidem s jejich zdravotními problémy ho neobtěžuje, pana doktore, děkujeme A.L.Kajlíkovi

• jiné místo Jiný  •

• D

Mudr.Blechta je nelepší lekar jakeho jsem kdy poznala. Kdyz jsem k nemu poprve v roce 2008 prisla tak sem nevedela co muzu ocekavat.Pán doktor me prekvapil svoji lidskosti,pristupem ,ochotou .Pro me a mého partnera to je nejlepší lékař jakeho jsme kdy poznali. Nikdy bych ho nemenila.My máme p Blechtu moc rádi.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Pan doktor je velmi sympatický a navíc odborník, nic nezanedbá, profesionální a přitom lidský přístup.

• B

Pan doktor je profík, je to nejlepší praktik ke kterému jsem kdy chodila,ne jen že je dobrý v oboru ale je to i slušný a upřímný člověk.Mohu jen doporučit.

• Velmy skvělí doktor.Okolo vánoc 2011 když jsem u něho byla poprvé tak mi moc a moc pomohl.Nemohla jsem se hýbat.Měla jsem zaseklí plotýnky.Mohu ho sklidek všem doporučit.Neměnila bych ho ani za nic.

• velmi dobrý lékař u něho hned člověk ví na čem je a je vidět,že ordinuje pro lidi a ne pro peníze jak to často bývá,prostě jednička!

• Naše zlato!!!

• Vynikající lékař, diagnostik, charakterní člověk. Obětavy, laskavý, neznám lepšího.

velmi dobrý lékař,diagnostik,velmi příjemný a obětavý.