Ostatní služby
48 000 Kč
2000 - MUDr. - Univerzita P. J. Šafárika, Lékařská fakulta, Košice, Slovensko
2003 - atestace I. stupně
2007 - evropská atestace z plastické chirurgie
Od roku 2008 - je součástí týmu replantačního centra plastické chirurgie Univerzitní nemocnice v Košicích. Věnuje se mikrochirurgii.
Od roku 2009 - pracuje na soukromé klinice plastické chirurgie v Prešove, Slovensko
Od roku 2000 pracuje jako lékař na Klinice plastické chirurgie v Univerzitní nemocnici v Košicích na Slovensku.
Od roku 2013 je odborným garantem pro plastickou chirurgii na klinice Formé v Praze.
Osobní data:
Zájmy: Hraje na bicí v 2 hudebních skupinách. Žánrově se věnujě fusion jazzu. Je velikým cestovatelem . Holduje zimním extrémům a horské turistice.
---
Medical education and qualification
2000 – MUDr. P.J. Šafárik University, medical faculty, Košice, Slovakia
2003 – 1st degree board certification
2007 – european board certification in plastic surgery
Since 2008 - he belongs into replantation team of a plastic surgery clinic in University hospital of Košice. He is microsurgery specialist.
Since 2009 - he works as a plastic surgeon at privat plastic surgery clinic in Prešov, Slovakia.
Works as a doctor at a plastic surgery clinic in University hospital in Košice, Slovakia, since 2000
Technical guarantor for plastic surgery at Formé clinic in Prague, since 2013
Personal data:
Hobbies: He likes playing on percussion: He plays fusion jazz in 2 musician groups. He is a big fan of winter extrem sports and mountains. He loves travelling all around the world.
TC
Bohuzel velice spatna zkusenost z pusobeni pana doktora v glamour esthetic na katerinske. Nepovedena nerovnomerna liposukce coz pan Benes po vykonu sam konstatoval. Kazda noha jina a velke prohlubne a nerovnosti. Chybu uznal s tim, ze se mam objednat na podzim na reoperaci. Na podzim jsem se vsak jiz na kliniku nedovolala - telefon nezvedali, oznaceni vstupu z ulice bylo odstraneno, na email nikdo nereagoval. Nasledky nepovedeneho zakroku budu litovat do konce zivota. Nedoporucuji.
Po porodu jsem si připadala vážně ošklivá a cítila se hrozně.Na Formé clinci jsem podstoupila kombinaci zákroků a to úpravu prsou a liposukci čtyřech oblastí. Měla jsem trochu obavu ze dvou zákroků naráz, ale zároveň mi to přišel skvělý způsob, jak zabít dvě mouchy jednou ranou. Jsem moc ráda a chtěla bych poděkovat celému týmu. Jmenovitě Dr. Benešovi za perfektně odvedenou práci. Děkuju. M.V.
monik.lokvencova
I já se přidávám ke spokojeným klientkám. Doktor je to vážně moc šikovnej. Podstoupila jsem u nej zvetšení prsou a s vysledkem jsem spokojena.
Jess Parker
Great surgeon. Recommend to everyone. He discussed everything with me and listned to me carefuly. Forme clinic is really great. I'm happy with results.
apple.lori
U pana doktora Beneše na clinice Formé jsem byl na liposukci břicha. Dobře jsem si vybral, pan doktor mi liposukci udělal dobře a dobře jsme si pokecali, jak s ním, tak se sestřičkou Lenkou. I klinika je moc hezká. Byl jsem velice spokojený. Mirek
Agáta Hájková
Skvělý doktor, perfektní vstřícný přístup. Opravdu jen samá superlativa a hlavně skvěle odvedená práce (augmentace) . Mám zájem ještě o liposukci a volba lékaře je naprosto jasná.
Liliana Vacková
U pana doktora Beneše jsem podstoupila zákrok a jsem velice spokojená. Pan doktor se mi velice dobře věnoval, vše mi vysvětlil i různé možné alternativy. Zákrok odvedl skvěle, já si tedy nic nepamatuji, ale výsledek je perfektní. Pan doktor působí opravdu velice pohodově a člověk si připadá, jak když se o nic vážného nejedná. Pokud se ještě pro něco rozhodnu, tak určitě u pana doktora Beneše. Doporučuju
Michaela Zinkova
Výborný plastický chirurg, moc šikovný, vřele doporučuji. Je pečlivý a trpělivě mi vše vysvětlil. :)
Lucie
U pana doktora jsem byla na zmenšení prsou. Jsem nadmíru spokojená. Je velmi ochotný,vše vysvětlí. Velmi příjemný a pohodový člověk se zlatými ručičkami. Je to člověk na správném místě. Celý tým Formé clinic je profesionální,diskrétní,ochotný. Mohu všem jen vřele doporučit.
Katka S., Praha
U pana doktora Beneše na Formé Clinic v Praze jsem podstoupila zvětšení prsou implantáty. Měla jsem menší povadlejší prsa po kojení, nyní mám pěkné lepší dvojky, prsa i s kulatými implantáty vypadají velmi přirozeně. Trošku jsem se obávala z velikosti objemu implantátů, které pan doktor navrhoval, ale musím uznat, že to "má v oku". Celý tým Formé Clinic je velmi vstřícný a milý. Mohu jen doporučit.
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Moja výška 162 cm a 53 kg 4 pôrody a veľká Diastaza z ktorej mam brucho ako tehotná. Viete mi pomôct? Dakujem
omlouváme se za pozdní reakci. Prosíme o zaslání fotek ke zhodnocení na email recepce@formeclinic.cz, je potřeba vidět foto aby bylo možné posoudit předběžně stav a doporučit zákrok.
Hezký den
Dobrý den, prosímvenujete sa aj rekonstrukcii prsniko o mastektomii? Ak nie, mohli by ste mi prosim odporucit podla vasho nazoru najlepsieho specialistu v tomto odbore?Moc dakujem
Dobrý den, omlouvám se za pozdní reakci. Můžeme Vám doporučit kolegu MUDr. Petra Hýžu, který je největším odborníkem na rekonstrukci prsů po mastektomii, který je nám znám. Pan doktor operuje i na naši klinice, a proto Vás rádi pozveme na osobní konzultaci, na které Vám pan doktor vše nezávazně a bezplatně vysvětlí. Pro objednání a další informace se prosím obraťte na recepci kliniky recepce@formeclinic.cz Děkuji a přeji pěkný den za tým Formé clinic Marcela
Plastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Plastičtí chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze