Tomáš Bauer

Neurolog Více

Sokolov 1 adresa

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Umístění: Nemocnice Sokolov • Jiný

Dámy první , takze bych rada nejdriv podekovala sestřičce pani Loudové. Velice milá, nápomocna a ochotná. Uz dlouho jsem se nesetkala s tak milou sestřičkou, jak po telefonu, tak osobne. Pan doktor Bauer je profesionál na svém místě. Velice vstřícný, vse mi vysvětlil, nebala jsem se na nic zeptat ani se svěřit. Neskutečně milý tým a jsem rada, že mame takove neurologické zázemí v Sokolově. Moc Vám děkuji a přeji jenom to nejlepší

I
Umístění: jiné místo • Jiný

Pan doktor je neskutečně pečlivý, moc mi pomohl a patří mu můj veliký dík. Škoda, že takových odborníků není víc. Sestřička milá a ochotná. Mohu jen doporučit.

Umístění: jiné místo • Jiný

Léta mám problémy, navštívila jsem spoustu lékařů a odborníků. Však nikdo na nic nepřišel a tím se problém neřešil. Tady panu doktorovi stačilo pár minut, aby mi stanovil diagnózu a pomohl mi . Za což jsem mu nesmírně vděčná. Díky samozřejmě patří i sestřičce, která člověka v těžkých chvílích velice podporuje. Patří jim velké dík a obdiv.

Umístění: jiné místo • Jiný

Hodný, velice profesionální lékař. Lidský přistup a hezká moderní ordinace. Hodně mi pomohl. Ať se mu daří.

Nesmírně inteligentní, empatický lékař. Dosud jsem se nesetkala s tak nádherným přístupem. Takových lékařů by naše zdravotnictví potřebovalo více.