I.M.
I přesto, ze nejsem pacientka pana doktora mě vzal na bolestivé. Velice pomohl. Profesionál přístup a veliký odbornik. Sestricka velice příjemná. Dekuji a vřele doporučuji.
Miroslav Charvát
Pan doktor Bartošík pečuje už dlouhá léta o chrup celé naší rodiny. Je to profík. A je velmi pohodový.
Inka Precanova
Pán doktor je velmi vytížen,proto se někomu zdá,že nemá pro nás čas,ale on ho opravdu nemá.Pacientů je mnoho.V ordinaci zůstává i do 18h.společně se sestřičkou.Já jsem celkově spokojená,je profik a v ordinaci se cítím dobře,vždy pomohou a o to jde!!!
Pan doktor T. Bartošík je nejlepší lékař, se kterým jsem se za svůj život setkala- jak po profesní, tak po lidské stránce! Vlasta H.
Pan doktor vzhledem k tomu, že má asi mnoho pacientů se již každému nevěnuje jako dříve,píšu to z vlastní zkušenosti,práci odbývá, rovněž jsem vyměnila lékaře a jsem spokojená
Pan doktor je velmi dobrý dentista / a velice by mě zajímalo kdo si tady honí ego naklikáváním negativních hodnot ze stejné IP adresy je to nechutné že nějaký zamindrákovaný blbek znehodnocuje databázi .
Pan doktor je profík na poliklinice nemá konkurenci v 1 patře .
Pan doktor je moc a moc šikovný lepšího neznám. David T.
Na základě osobních zkušenosti jsem vyhledala nového zubního lékaře, který mi našel po preventivní prohlídce od tohoto p. doktora 5 kazů a zánět kanálků – nestačil se divit. 1/2 roku trvalo, než mi vše opravil.
Pro tohoto zubaře jsem se rozhodla na základě přečteného hodnocení. Není nad vlastní zkušenost. Kladné hodnocení si psal snad sám!
nejlepší