Lucie
Neni spatny, ale zase neni uzasny. Prijde mi, ze dost veci banalizuje. Presla jsem k nemu od detske lekarky, po prestehovani jsem presla jinam. Bohuzel ta nova pani doktorka byla opravdu na palici, chodila jsem k ni s nechuti. Takze rozhodne nebudu davat negativni, ale zas nemuzu dat ani pozitivni hodnoceni.
Novbý pacient
Jako lékař-profesionální.Jako člověk-k pohledání.Prostě je to dobrý odborník,i když se někdy trochu sekne.Poslal mne s tlakem 235/140 po vlastních do špitálu.Znám svoji hypertenzy velioce dobře,tak jsem bez problému jel sám,ale jinak je to na sanitu.No i dobrý tesař se utne.Jinak je to člověk na svém místě.
Miluše Saidlová,ved.MŠ Polepy
Své hodnocení jsem již jednou psala a hodnotila práci lékaře i sestry velmi dobře! Nyní nemohu jednat jinak, než se n a p r o s t o d i s t a n c o v a t od názoru jisté/ho pacientky/a, která/ý hodnotí sestřičku Alenu jako nejhorší a užívá nevybíravá a sprostá slova. Jakým právem se podepsala/l jako Mateřská škola Polepy? To je tak ubohá/ý , že se nemůže podepsat svým pravým jménem? Asi proto,že služby pana doktora i jeho sestřičky bude ještě mnohokrát potřebovat a musela/l by se pak stydět! Naopak si myslím, že naprosto bravurně (jak pan doktor, tak i sestra Alena) zvládají nápor pacientů, zvláště pak po týdenní pauze- dovolené, kdy jich měli od rána až do odpoledne plnou čekárnu. Je pak skutečně obdivuhodný výkon sestry, která přijde s pacientem do styku jako první. Jedná vždy naprosto profesionálně, přesně a zodpovědně! Myslím si, že sama/sám pisatelka/l má k použitému přirovnání hodně blízko. Odpovídá tomu způsob prezentace vlastního názoru,kdy se schovává pod MŠ Polepy.Přeji panu doktorovi a hlavně setře Aleně, na níž útok směřoval, hodně síly a trpělivosti při nelehké práci s námi, pacienty.Jak řekl klasik :" Lidé jsou různé- blbé a pitomé".S úctou M.Saidlová, vedoucí MŠ Polepy.
Nehodnotim pana doktora, ale jeho sestru. Je to neprijemna, sprosta, nevychovana, nana, ktera neumi jednat s lidmi. Patri mezi ty nejhloupejsi lidi, se kterymi jsem se setkala. Jeji chovani k pacientum je krajne nevhodne, az neurvale. Zaradila bych ji nekam mezi stamgasty IV. cenove skupiny. Materska skola Polepy
Cost
Jsem pacientem tohoto doktora, takže ho znám. Soudím, že je zkušený a výborný lékař. Chování k lidem je velmi dobré. Sestra je šikovná a znalá, každopádně přístup k lidem je špatný. Neměl jsem s ní žádný konflikt, ale je studená, strohá a někdy i nepříjemná.
nedomorodec
Jen samá chvála, až v okruhu 50-ti km
M.S.Polepy
Velmi příjemný lékař i sestřička, celkově pěkné prostředí. Velice si vážím jeho práce se staršími a starými lidmi, pro jeho empatii,vstřícnost, ochotu a ohleduplnost.Vím o čem mluvím, protože jsem toho byla přímým účastníkem, když se staral o mé nejbližší v posledních dnech jejich života.Děkuji,M.S.
Velmi dobrý lékař, zachránil mě život
Kopecký
Výborný lékař,vybral si výbornou sestru,hezká a moderní ordinace.