MUDr. Tomáš Adámek

Chirurg Více

Poliklinika Prosek a.s.

Lovosická 440/40, Praha 19000

• V

Naše poslední zkušenost(14.5.2028) byla bohužel velmi špatná. Na vzdory předchozích kladných recenzí se nám nutné akutní pomoci nedostalo. Doktor i sestra (zvlášť velmi nepříjemna) působili velmi nevlídně, přístup nedbalý (zda za to mohla plná čekárna zůstává otázkou). Potřebovaly jsme akutně! (zmínili jsme nejméně 3x) pomoci s bradavicí (neúspěšně léčená) na chodidle, která takřka znemožňovala chůzi a kvůli bolestem (možná začínající infekce) také spánek. Pan doktor nás odbyl s tím, že řezání v žádném případě neprovede, a že si máme ve čtvrtek zajít na dusík (okamžitá pomoc za 3 dny:)). Ještě ten den nás mile přijali na kožním na Bulovce a bradavici seškrábli (banální zákrok, který by panu doktorovi nezabral déle než 5 minut). Alespoň pro příště ušetříme tu hodinu a půl v čekárně. :)))

• Poliklinika Prosek a.s. Akutní léčba bradavice na chodidle  •

• R

Dobrý den. Tímto bych chtěl velice zdvořile poděkovat panu MUDr. Tomáši Adámkovi a jeho zdravotní sestře za jejich velice profesioální a erudovaný přístup při snesení mého zaníceného nehtu u palce. Zákrok proběhl naprosto bezbolestně a ve velmi krátkém čase. Vše, co se mého onemocnění týká a zákroku, který budu podstupovat mně bylo předem vysvětleno a byl jsem zbaven jakýchkoliv obav jak ze samotného zákroku, tak i následné péče. Okamžitě jsem pojal důvěru a z tohoto důvodu hodnotím MUDr. Adámka vysoce kladně a mohu jej s klidným svědomm doporučit nejen svým blízkým, ale i široké věřejnosti. Radim Chyba

tohoto lékaře nemohu doporučit, nedbalý přístup, diagnózu si udělal při mém vstupu do ordinace a jeho zlehčování mého problému mne nijak nepomůže. Hlavně že si řekl o 30 Kč za vyšetření na to nezapomněl.

• Pan doktor ošetřil moji dceru po úrazu.
    Skvělý přístup, rychlé ošetření, velmi dobrá následná péče.
    Jsem s přístupem pana doktora i sestry velmi spokojena.

• Je výborný chirurg a jeho sestřička zrovna tak a ještě s něčím navíc..:o)
    Měla jsem zlomený malíček u nohy a byl o 90 stupňů vychýlen, nic příjemného to nebylo..Pan doktor má přístup opravdu empatický, dal mi injekci do malíčku a snažil se mě poté odreagovat různými otázkami a uprostřed otázek malíček prostě narovnal ..zatímco mě držela sestřička za ruku... :o) Pravdu moc hodní a milý parťáci... Kéž by tací byli všichni doktoři... to by pak člověk chodil s menšími obavami...:o)

• Milý, příjemný, pečlivý, ochotný a především šikovký lékař. Moc hodná sestřička.

• Pan doktor Adámek je možná výborný lékař,ale paní doktorka v jeho ordinaci mi tento názor většiny nijak nepotvrdil.Neznám její jméno,zprávu z ambulance si vzala,jiný doklad nemám,na potvrzení pro zaměstnavatele je pod razítkem Mudr.Adámka pouze nečitelný podpis.Vymknul jsem si kotník, bohužel se zlomeninou nártních kostí.Tuto skutečnost bohužel na ambulanci nezjistili.Paní doktorka v ordinaci Mudr.Adámek s.r.o. pouze po rychlém prohlédnutí zhodnotila,že to mám pomalu rozcházet,sprchovat, za týden na kontrolu.Po týdnu,kdy jsem si stěžoval na bolest v nártu, teprve nechala udělat rentgen.Na moji otázku,co s tím mám dělat, byla odpověď, že nic,šlapat na patu,chodit v botách s pevnou podrážkou.Promiňtě pane doktore Adámku,ale lékař,který na zlomeminu doporučuje "chodit po patě,mít pevnou obuv" nemá ve Vaší ordinaci co dělat...Ošetřili mě pak na jiné chirurgii,v jiné nemocnici.

• MUDr. Adámek je výborný chirurg, absolvovala jsem u něho menší chirurgický zákrok a mohu jen ocenit skvělou péči, zájem a laskavý přístup.

• K dr. Adamkovi jsem byl odeslan pro strevni a zaludecni problemy na vysetreni a dalsi postup.
    Pro provedeni vysetreni, testu apod. mi byl dan postup reseni situace s naslednou kontrolou, obdrzel jsem lek. zpravu pro pripadne akutni osetreni na Bulovce.
    Mohu jenom doporucit pro kvality, jednani a rychlost.

• A

Vynikající lékař se skvělým přístupem, vždy milý a ochotný. A o sestřičce to platí také!