Věra
Paní Tmějová Lamis a její sestřička je vždy velice vstřícná a ochotná, a byla taková např. i v telefonu, když jsme potřebovali poradit . Nikdy se nestalo, že by zanedbala nějakou léčbu, vždy vše jasně vysvětlí . K dětem přistupuje vždy velice laskavě, a také proto si je schopna získat u dětí důvěru a ty se nebojí návštěv. Můžeme jen doporučit.
n.s.
K paní zubařce jsem chodila na základní škole. Od té doby mám dodnes problém k zubařům chodit. Doteď si pamatuju její pohled přes plexisklo. Brala nás vždy jak na běžícím páse, s chladným přístupem. Spolužačce vytrhala pár zdravých zubů, prý kvůli tomu, aby mohla mít rovnátka. Mně spojila jakousi hmotou přední dva zuby dohromady, nikdo netušil proč a následující zubař byl také velmi překvapen.
Petra K.
K paní doktorce chodím již od základní školy, čili nějakých 15 let a jsem s ní naprosto spokojená! Pokud byl nějaký problém (uzdička, trhání 8-čky,...), tak mě poslala na Železniční polikliniku ke specialistovi.
No a co, že se ptá na rodinné příslušníky nebo, že vám pochválí oblečení. Právě naopak. V dnešní uspěchané době, kdy vás pomalu ani sousedka nepozdraví, je prima mít doktorku, za kterou 2x do roka přijdete a ona vám pochválí oblečení a zeptá se na rodinné příslušníky a samozřejmě provede preventivní prohlídku. Podle mě je to lidský přístup.
Crysa
Zatím s ní nemám špatnou zkušenost - ale jsou v Olomouci daleko lepší doktorky než ona
Shockysek
Podle mě slabé, když vrtá stane se že udělá chybu. A to zatraceně pak bolí. Mě se to u ní stalo 2x a u mého kamaráda taky, to nejsme jediní. Bývá i nervní a protivná, když ji tam potkáváte častěji. Osobně si myslím, že jsou v Olomouci i lepší než je ona.
Paní doktorka si uctuje na pojistovnu zakroky, ktere nevykona a uctenku vam nevystavi - doporucuji kazdemu zkontrolovat vypis ze zdravotni pojistovny. Druha prohlidka, ktera ma byt zdarma je u ni spoplatnena a zamozrejme bez dokladu.
Hledala jsem dlouho lékaře,který to umí s dětmi. Paní dr.Tmějová toto bezezbytku splňuje a to je s naší prostřední dcerou opravdu těžké pořízení :O)Jsme spokojeni nejen s ní coby S dětskou,ale také i naší 'dospěláckou' zubní lékařkou . Jezdíme za ní 60 km až z Rýmařova a budeme rádi jezdit DÁL:-)) ŠESTŠEM
RENATA ZATLOUKALOVA
PEKNY DEN,CELOZIVOTNE MAM FOBII CHODIT K ZUBARI.NASTESTI SE MI PODARILO BYT ZAEVIDOVANA U PANI DOKTORKY TMEJOVE.PO PORODU MI DALA UZASNYM ZPUSOBEM DO PORADKU ZUBY A VDECIM JI ZA ZDRAVE ZUBY,TIMTO JI VELICE DEKUJI.ZASLOUZI SI VELKOU POCHVALU Z PROFESIONALNIHO I LIDSKEHO HLEDISKA.MA MALA DCERA K NI CHODI S RADOSTI,PROTOZE PANI DOKTORKA PREFERUJE SKVELY VZTAH K DETSKYM PACIENTUM.PREDCHAZEJICI NEGATIVNI RECENZE NECHAPU,PROTOZE DLE MEHO OSOBNIHO NAZORU,ZA KTERY SE NESTYDIM PODEPSAT,TAK JE PANI DOKTORKA SKVELA A SESTRICKA VELICE LIDSKA A VLIDNA.RENATA ZATLOUKALOVA A DCERA NATALIE KOTRBOVA
Sara
Pani doktorka se spise stara co mate na sobe,kde jste to koupili,co rodinni prislusnici,misto aby se peclive starala a postarala o vase zuby .
Za amalganove plomby vybira,i kdyz jsou hrazeny pojistovnou, atd atd atd ....................pokracovat radsi nebudu.
Jsem rada, ze uz k ni nechodim.
Alena
Vyborna pani doktorka,prijemna,ochotna a nikdy me to u ni neboli.Sestra take bezvadna.Doporucuji
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci