Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Martina
..Pan doktor,je prostě Náš pan doktor:) Chodila jsem k němu i já celé své dětství,i moji sourozenci.Teď je mému dítěti už 11 let,a za celou tu dobu,tu byl vždy pro nás,vždy ochotný,milý,vždy poradil,nikdy bych neměnila!Je to už člen naší rodiny! :) Martina
Zuzka
Jsem s ročním synkem Honzíkem u pana doktora od té doby,co se narodil. Nemůžu na něj říct nic zlého,akorát na můj vkus opravdu předepisuje často antibiotika. Honzík jich měl za rok svého života už 5. Sestřička je jinak naprosto super,ochotná, poradí,milá, vstřícná. Děkuji za péči
Vždy vyšel vstříc
spokojený rodič
Není co dodat,je skvělý......
Němečková Monika
Pan doktor Pindeš je podle mého názoru velice zodpovědný dětský lékař. Mám dvě děti a naprosto vždy jsme byla spokojená s jeho přístupem i léčbou.
SUPER
berča
Je to nejlepší pediatr.Nikdy bych nikomu nevěřila tak, jako jemu.Už díky tomu,že mi zachránil syna,když měl na deseti měsících salmonelu a jiný pediatr to neřešil.
foniokova
já si myslím ,že je pan doktor moc dobrý a ta jeho sestřička je úplně super !umí poradit a je milá a vstřícná
Eva
Skvělý doktor,jen na podle mého předepisuje zbytečně antibiotika.
IJ
Je to doktor na svém místě.Vyhoví ,když přijdeme s nějakým problémem a snaží se to řešit.