Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Kratochvilova
Velmi mily, lidsky a profesionalni pristup jak pana doktora, tak i jeho sestricky. S mym zdravotnim problemem mi pan doktor opravdu velmi rychlr pomohl.
Hanka D.
Skvělý lékář, můžu jen doporučit. Zájem o pacienta, vše vysvětlí tak, aby tomu rozuměl i laik. Takže po odchodu z ordinace nemusím hledat na netu, co znamená moje diagnoza.
KL
Pan doktor je za mě úžasný. Snaží se poradit s ohledem na rodinnou anamnézu i aktuální rodinnou situaci, nejen co se jeho profese týče. Tak si představuji lékaře. Sleduje souvislosti.
Evička Loosová
Má první návštěvě u pana doktora, kdy mě mile překvapil jeho lidský a zároveň profesionální přístup. Dnes je to více jak pět let "neměnila bych". Navíc má velmi příjemnou sestřičku. ????
Katka
Veľmi milý a príjemný doktor, trpezlivý a všetko vysvetlí podrobne a zrozumitelne. Som rada, že som našla tak skvelého gynekológa a ešte k tomu krajan. Super človek a taktiež skvelá pani sestrička.....
Skvělý přístup, velmi příjemná atmosféra. Velice edrudovaný. Příjemná sestřička.
Pan doktor je prostě nejlepší!!!Jen samá pozitiva...Málo který doktor je tak trpělivý,příjemný,lidský,chápavý...
Velmi dobrý lékař.S takovým gynekologem jsem se ještě nesetkala!Má velmi lidský přístup a dokonale vše vysvětluje.Doporučuji!!!