V roce 2014 jsem úspěšně složila aprobační zkoušku na Ministerstvu zdravotnictví a tím získala povolení k vykonání lékařského povolání na území ČR.
Od roku 2014 Stomatologické centrum Lípa (praktický zubní lékař)
Ošetřuji dětské a dospělé pacienty. Provádím preventivní, záchovnou a estetickou stomatologii, endodoncii, protetiku, základní chirurgické zákroky.
Posuzuji-li konkrétní klinicky případ, vždy přihlížím k individuální situaci a požadavkům pacienta. Spolu s pacientem vždy vybereme tu variantu léčení nebo protetické práce, která nejvíce odpovídá představám pacienta a klinickým indikacím konkrétního případu.
- zubní lékař - stomatolog
Ing. František Votava
Cca před 5 roky jsem měl stoličkou zralou na vytržení (mám 75 let). Paní doktorka prohlásila, že se zub pokusí zachránit, po následujících dvou návštěvách u ní, kdy provedla řadu delších úkonů, je zub dosud zdravý. Podobnou zkušenost s paní doktorkou má i moje žena. A to nehovořím o zjevném citlivém přístupu a zjevné odbornosti. Při návštěvách na poliklinice už jiného doktora nechceme.
kariopea
K paní doktorce Hladysh chodíme celá rodina.Lepší doktorku jsme si nemohli přát.Díky ní jsem se já i mé děti přestali bát a na preventivní prohlídky chodíme dokonce rádi.Pani doktorka je velmi šikovná a zákroky provádí citlivě.
Za nás mohu jen doporučit.