Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Zuza Compteová
Dobrý den , paní doktorka je výborná nemůžu na ni napsat ani ždibeček negativa. Chodila jsem k ní od malička, nyní chodím s dětmi...no chodím, dlouho jsem nebyla jelikož mi byl termín zrušen, dán nový a takhle se to táhne už asi 3 nebo 4 roky .Jednou jedinkrát jsem zapomněla a už to bylo u doktorky mých děti, katastrofou je sestra která tam je , je velice ,ale opravdu velice nepříjemná,arogantní , chová se povýšeně a mám pocit že se z vás (ze mě) snaží dělat debila,byly jsme objednání na dnes a jsem si tím 100% jistá ,protože jsme přes tel. řešily termín aby seděl s příjezdem děti z ŠVP a dnes mi povědela se smíchem a opět povýšeně že objednání nejsme.Na mou žádost se tedy neochotně podívala na kdy objednání jsme. (Nevím zda se takhle chová jen k nám? ) Ostatní sestřičky které se během let prostřídaly ,byly moc fajn, škoda že už tam žádná není.
Eva Drozdová
K paní doktorce chodíme už několik let s nefrotickým syndromem. Paní doktorka je velice příjemná, profesionální a vstřícná, jsme s ní velice spokojeni.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Pediatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě