Individuální KBT terapie od 1200 Kč

KBT Tereza Vykypělová, Senovážné náměstí 23, Praha 1

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

Š
Umístění: KBT Tereza Vykypělová, Senovážné náměstí 23, Praha 1 Jiný

Mgr. Vykypělová je skvělá psychoterapeutka a opravdu člověk na svém místě. Během terapie jsme neřešily jen akutní problémy, které mě k ní přivedly, ale postupně jsme se dopracovaly k jejich příčinám. Tereza mi pomohla zorientovat se v mých pocitech a pochopit schémata, ve kterých jsem byla zacyklená. Ukázala mi nový způsob, jak nahlížet na konkrétní situace a problémy, a hlavně jak k sobě být víc laskavá.
Terapie byla vedená systematicky a měla jasné cíle. Byla to moje první zkušenost s KBT, která se ukázala jako efektivní způsob pro vypořádání s agorafobií a úzkostí.
Naplánování termínu bylo vždy bez problémů, je možné se domluvit i na online schůzce. Prostředí pro terapii je velmi příjemné a dobře dostupné MHD.
Celkově jsem opravdu vděčná, že jsem měla možnost chodit na terapii právě k Mgr. Vykypělové a 100% ji doporučuji.

Umístění: KBT Tereza Vykypělová, Senovážné náměstí 23, Praha 1 Jiný

Tereza Vykypělová je člověk, který mění životy ostatních lidí k lepšímu. Zažil jsem několik terapeutů, ale nikoho, kdo by se jí blížil. Díky ní se moje stavy zásadně zlepšily a naučil jsem se mnohem lépe pracovat se svými emocemi a nejen s nimi. Je empatická a zároveň vás laskavě, ale důsledně vede a nedovolí zacházet tam, kde byste si škodili. Velmi pečlivě se věnuje přípravě na každého klienta. Opakovaně zmiňovala podrobnosti, které jsem jí řekl třeba pred půl rokem. Má evidentně hodně zkušeností a pro tuhle práci se zjevně narodila. Kdyby tady těch hvězdiček bylo deset, dal bych je tam.

B
Umístění: KBT Tereza Vykypělová, Senovážné náměstí 23, Praha 1 Jiný

Paní Tereza je nejlepší psychoterapeutka, kterou jsem si mohla zvolit. Pomohla mi a stále pomáhá s mými úzkostnými stavy. Na terapii se cítím vždy velmi příjemně a uvolněně a nemám strach se ji svěřit svá trápení. Vždy mi ukáže jiný úhel pohledu na věc. Paní psychoterapeutka mě nikdy nenutila do něčeho, na co bych se necítila. Vždy se s ní dá na všem domluvit. Když od ní odcházím z terapie, tak se cítím více sebejistá a nabytá novými poznatky, jak zvládat své obavy a stavy. Doporučuji všemi deseti.

Umístění: KBT Tereza Vykypělová, Senovážné náměstí 23, Praha 1 Jiný

Paní Tereza je vynikající terapeutka, s individuálním přístupem k pacientovi/klientovi.

Umístění: Psychoterapeutické centrum Řipská psychoterapie

Paní Vykypělová mi efektivní aplikací metodiky KBT pomohla s rozvojem mé osobnosti.

F
Umístění: Psychoterapeutické centrum Řipská psychoterapie

Paní Vykypělová má příjemný, profesionální a empatický přístup. Přistupovala k mým potřebám individuálně a na veškerém průběhu terapie bylo možné se domluvit. Vedla terapii strukturovaným způsobem a vše bylo přehledné a srozumitelné. Zároveň samotná KBT, které se věnuje, mi pomohla udělat velký pokrok. Líbil se mi i způsob ucelené intenzivní terapie, která není založená na dlouholeté spolupráci, ale na postupném procházení jednotlivými metodami KBT tak, aby byl výsledek co nejefektivnější. Měl jsem tak pocit, že jsem si z každého sezení něco odnesl. Prostředí bylo příjemné, komorní a bezpečné. Paní Vykypělovou bych jako terapeutku určitě doporučil.

B
Umístění: Psychoterapeutické centrum Řipská psychoterapie

Paní Vykypělová je moc milá a empatická a hlavně skvělá terapeutka. Umí naslouchat, v její přítomnosti mohu být sama sebou,nestydim se mluvit... Naučila mě pracovat s mými problémy. Díky ní jsem dokázala spoustu věcí rozklíčovat. Velice mi pomohla a já jsem moc ráda, že jsem našla právě jí.

T
Umístění: Psychoterapeutické centrum Řipská Jiný

Tereza je velmi chápavá s lidským přístupem, zároveň je patrná profesionalita a strukturovanost terapie. Nejedná se o psychoterapeuta, který by vám cokoliv vnucoval, přistupovala ke mě vždy velmi citlivě. Zároveň jsem cítila osobní individuální přístup.

O
Umístění: Psychoterapeutické centrum Řipská psychoterapie

Tereza je podle mě skvělý člověk na svém místě.Pomohla mi dostat se ze svízelné situace a to i nad rámec své pracovní doby.Jsem jí za to velmi vděčný.Je zcela evidentní,že její práce je i jejím posláním.Co se týká termínů,vždy mi vyšla vstříc a s ničím nebyl problém.Tímto bych ji chtěl znovu poděkovat,že mě naučila vše,co mi pomáhá zvládat každodenní situace,které ještě před nedávnem byly téměř nemyslitelné a pro mě velmi obtížně zvladatelné.

Vřele ji tímto i doporučuji.

Umístění: jiné místo Jiný

Paní magistru Vykypělovou mohu jako psychoterapeutku rozhodně doporučit. Vždy mě se zájmem vyslechla a pomohla mi s řešením mých problémů. Je laskavá a zároveň profesionální. Vystupovala empaticky, věnovala se mi i nad rámec standardní časové dotace. Vážím si stylu její komunikace, umí vytvořit příjemnou atmosféru. Když se mi vrátí problémy s úzkostí, ráda se s jistotou na ni opět obrátím.