Prestehovali jsme se na adresu Malostranske namesti 14. Zvonte na ETHOS.
Přečtěte si více13/04/2025
Prestehovali jsme se na adresu Malostranske namesti 14. Zvonte na ETHOS.
Přečtěte si více13/04/2025
EFT terapie • 2 000 Kč
Psychoterapie • Od 1 500 Kč
Konzultace online • 1 000 Kč
EFT terapie • 2 000 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod
Platíte po online konzultaci.
1) Před nebo po konzultací (dle dohody) proveďte převod na můj účet: 35-**********/****.
2) Do popisu převodu zadejte své jméno a datum konzultace.
3) To je vše. Děkuji za důvěru.
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
* Některé informace se nezobrazují kvůli ochraně osobních údajů. Uvidíte je po objednání konzultaci.
Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Na terapii k Tereze jsem začala chodit po bolestivém rozchodu, kdy jsem si nevěděla rady jak se presto sama dostat. Pomohla mi nejen tuto emočně náročnou situaci zvladnout, ale porozumět hlubším mechanismům, vzorcům a emocím které na to jsou navázané. Momentálně už k Tereze docházím skoro třičtvrtě roku a jsem velmi spokojena s jejím přístupem. Je empatická, příjemná a profesionální. Pro mě osobně dobře kombinuje množství času kdy naslouchá versus vkládá různé interpretace a otázky. V neposlední řadě bych chtěla vyzdvihnout i prostředí terapeutovy. Jsem esteticky založený člověk a cítit se dobře v daném prostoru je pro mě velmi důležité a Tereza vytvořila krásný prostor, kde se cítím příjemně. Moc děkuji.
Tereza je skvělá. Její lidský přístup, empatie a schopnost pracovat s emocemi mi pomohly v nejtěžších chvílích. Díky ní jsem si urovnala myšlenky, zpracovala bolest, pochopila své vlastní potřeby a znova našla pevnou půdu pod nohama. Budu se v případě potřeby vracet. Vážím si její práce a s klidným svědomím doporučuji dál.
U paní psychoterapeutky Schmoranz jsem se zúčastnila konzultací minulý rok. Je to velmi trpělivý člověk, který dokáže předat i jiný pohled na danou situaci a i určitých "návodů", kterými dokáže navést ve prospěch lepšího porozumění i sama sebe. S každou konzultací jsem odcházela s čistou hlavou, že jsem i sama v sobě něco vyřešila a rozhodla se tak i činit. Dnes jsem již na zcela jiném místě, které bych nečekala a i přesto že některé situace stále zůstávají, tak z konzultací si pořád vybavuji určitá úskalí, která mi pomáhají doteď řešit danou situaci nebo problém. Tímto děkuji paní doktorce a vím, kam bych se mohla obrátit, kdybych potřebovala znovu další psychickou podporu, kde vím, že sama to již nezvládám vyřešit a potřebuji k tomu i tu odbornou pomoc.
S pozdravem,
Kolářová Štěpánka
Velká spokojenost, profesionální a zároveň citlivý přístup
Psychoterapeutické poradenství paní Terezy Schmoranz mohu jednoznačně a s radostí doporučit. Přistupuje ke své prácu velmi zodpovědně a s nadšením, vždy je milá, pozorná a vskutku nápomocná, ať už tím, že nabídne podpůrné a laskavé "řešení" daného problému či nastíní jiné úhly pohledu na řešenou situaci. Je zjevné, že je velmi vzdělaná, zároveň ale stojí nohama na zemi. Její přístup je věcný, kreativní a laskavý. Prostě terapeutka snů :-) Děkuji.
Pí Schmoranz je skvělá terapeutka, která dokáže propojit hlubokou empatii s profesionálním přístupem. Už od první chvíle jsem se cítila v bezpečí a měla jsem jistotu, že jsem na správném místě. Vytváří klidné a podporující prostředí, ve kterém je snadné se otevřít, a zároveň poskytuje cenné vhledy, které pomáhají najít cestu k osobnímu růstu.
Přestože jsem měl vůči terapii (obecně) mírnou skepsi, mi paní Schmoranz pomohla časem zorientovat se v mých problémech. Místo univerzálních řešení trpělivě naslouchá a nabízí nové úhly pohledu.
Dlouho mi trvalo, než jsem se odhodlal vyhledat psychoterapeuta, a měl jsem obrovské štěstí, že jsem narazil na Terezu. Už po první návštěvě jsem věděl, že to byla správná volba. Nyní docházím na terapii již rok a půl a stále jsem maximálně spokojen. To, s čím jsem původně přicházel, se mi podařilo dávno překonat, a nyní se mohu posouvat dál. Tereza vyniká neuvěřitelnou empatií, plnou pozorností a zároveň naprostou profesionalitou. Děkuji!
K paní psycholožce jsem přišel ve složité životní situaci, ze které jsem byl ve špatném psychickém stavu, a potřeboval jsem ji nutně sdílet a poradit se o ní s někým nestranným a profesionálním. Toho se mi také dostalo a já se cítil mnohem lépe hned po dvou sezeních a nad situací jsem získal větší nadhled. Po třetím sezení jsme mohli téma uzavřít s tím, že kdybych potřeboval, mohu opět přijít.
Měl jsem možnost sdílet i velmi niterné a duchovní záležitosti, které se dají sdílet opravdu s málokým. Dostalo se mi hluboké empatie, porozumění a praktických nápadů, jak by se situace dala zlepšit, či jak se na ni dívat. Také odkud může pramenit, co si z ní odnést a jak jí do budoucna předcházet, jaké mám silné stránky a jak s nimi zacházet.
Hned při prvním sezení jsem měl pocit, že paní psycholožka rozumí mé situaci i mojí vlastní povaze. To vše s lidským přístupem, pocitem bezpečí a jistoty.
Za všechno děkuji a doufám, že kdo potřebuje pomoc, najde právě vás. Srdečně, Adam Chytil.
K paní Schmoranz jsem začal chodit po vyzkoušení cca 6ti terapeutů/ek, z nichž mi ani jeden dlouhodobě nevyhovoval. Zde je to úplně jiné. Kromě toho, že panuje velice přátelská a bezpečná atmosféra, cítím, že paní Schmoranz přesně ví, na co a proč se ptá. Máme to nastavené tak, že mi upřímně řekne, pokud vidí prostor na jinou perspektivu, ovšem nikdy jsem neměl pocit, že by mě jakkoli soudila. Troufnu si říct, že odhadne, jaký způsob komunikace zvolit - mě vyhovuje věci říkat na přímo, nevadí mi upozornění na zkreslené vnímání situace atd., ale zároveň oceňuji, že veškeré “rady” jsou předávány absolutně nenásilně, spíš jako nápady, jak to zkusit jinak. Je až úsměvné, že pokud se mi v životě něco stane, hned se mi vybaví, že se těším, až to zasdílím a budeme hledat důvody, proč se to či ono stalo, a jak se z toho poučit. Je vidět, že má paní Schromanz skutečně zájem pomáhat, a že ji práce baví. Za cca rok jsem ji nikdy neviděl ve špatné náladě. Děkuju.