N.V.
Paní doktorka je precizní jako její práce. Je ohleduplná, každý úkon předem popíše - víte co vám bude dělat a proč. Celé roky jsem zanedbávala své zuby díky minulým zkušenostem se zubaři. Paní doktorka Tereza Satinská je nejlepším zubařem který mne ošetřoval.
pete.mitchell1
Dobrý večer,
11.1.2016 jsem navštívil pohotovost ve Spálené 12, neboť zánět ve dvou kanálkách mne přiváděl k šílenství a 9 zubních ordinací mne odmítlo s tím že už končí nebo ať se objednám. Což bylo pro Hippokratovu přísahu celkem solidní KO ve všech 9 bodech. Zubní pohotovost ve Spálené 12 s obsluhující Lékařkou MUDr.Satinskou byla má jediná šance. Je pravda, že jsem v čekárně čekal hodinu, neboť jsem nebyl jediný, kdo měl potíže, ale i tak byl ochota samotné sestřičky i MUDr.Satinské naprosto úžasná. Sestřička byla příjemná, zřetelná a jasně podala informace bez zbytečných oklik. MUDr.Michálková naprosto profesionální přístup spojený s příjemným úsměvem a klidem. Vysvětlila mi, co bude dělat, proč to bude dělat a před zákrokem se ptala zda si přeji anestezii, se kterou jsem souhlasil a která byla zajištěna injekci, kterou jsem vůbec necítil, zda mne to či ono bolí, atd. Domluva byla skvělá a já musím MUDr.Satinskou skutečně pochválit. Od bolesti mi pomohla, neboť přesně věděla kam sáhnout a o udělat. Osobně silně uvažuji o přestupu od mé současné zubařky k MUDr.Satinské. Mé doporučení je tedy na místě.. MUDr.Satinská je skvělá. !!! A pod to se klidně podepíšu. S pozdravem a přáním hezkého večera
Adéla Oberleutnerová
Paní Satinskou mohu doporučit. Je to výborná a ochotná paní doktorka. Dává trpělivě mé špatné zuby do pořádku. Sice výkony nepatří mezi nejlevnější, ale za kvalitu se platí a čeká mě toho ještě hodně. Takže snad paní doktorka stále bude profesionální.
Bára
Paní doktorka Satinská je mladá, ale velice šikovná a sympatická paní zubařka. Má velice profesionální přístup a jakýkoli zákrok ochotně vysvětlí a demonstruje prostřednictvím intraorální kamery. Absolvovala jsem již vícero návštěv, na kterých mi spravila 6 kazů, a každá z nich proběhla bez problémů. Zákroky jsou naprosto bezbolestné. Navíc oceňuji absolutní dochvilnost, na kterou jsem nebyla zvyklá. Rozhodně doporučuji.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze