Miloslava Mudrochova
Paní doktorka je jedním slovem úžasná. Empaticka, citlivá, vždy milá. O své pacienty se opravdu stará má zájem o to jak se jim daří. Ona i sestřička jsou dokonalé profesionály s lidským přístupem.
dana b.
Paní doktorka Pacltova je paní doktorka s velkým P. I přes její vytíženost se k pacientům chová vstřícně a velice laskavě. Má nezkutečně lidský přístup a Vaše problémy jí nejsou lhostejné. Ráda poradí, pomůže a hlavně vyslechne. K paní doktorce chodím již přes 10 let, mezitím jsem se přestěhovala a dojíždím za ní z daleka, i přesto bych za nic na světě nevyměnila. Vážím si ji velice! Pokaždé návštěvě jsem velice vděčná za to, že mohu mít za praktickou lékařku právě paní doktorku Pacltovou. Obdivuhodné jak i ve vytížených momentech neztrácí nadhled a lidský přístup!
Jan Strnad
U paní doktorky jsem registrován asi tak 8 let.Vždy mi ve všem vyhověla,byla a vždy je ochotná.Za poslední rok toho pro mě hodně udělala,včetně toho že u sebe zaregistrovala mou přítelkyni a její dceru,obě jsou spokojené.Jen tak dál paní doktorko,já dávám velkou 1 :-),Jan Strnad
Pešata Chrustenice
Tuto doktorku mohu doporučit každému z okolí,byl jsem u ní na prohlídce,šlo o řidičák,takový přístup jsem dlouho nezažil,proklepla mě hluboko do minulosti a změřila EKG,jsem ok.jsem rád,že jsem se k ní přeregistroval a vy to udělejte taky dokud přijímá pacienty.Její dovolenou a ordinační hodiny neřešte hlavně,že jí tu máme,ale to poznáte nejlíp až budete TERKU potřebovat.
bublinka9
Smekám klobouk.. Takto poctivou paní doktorku jsem nezažila a že jsem jich vystřídala! Moju jen a jen doporučit!
Ochotná a přemýšlivá. Rozhodnost, na kterou si níže někteří pisatelé stěžují, bych ocenil u úrazového chirurga v akutních případech, ale u praktického lékaře je přemýšlivost na místě. Sebevědomých střelců jsem už viděl dost.
Paní doktorku doporučuju. sm
pro mne je p. doktorka nej. Ochotná, příjemná vždy připravena pomoci.Je velmi dobrá lékařka.Se sestřičkou jsou sehraná dvojka. Držím jim palce a doufám, že se nenechají rozhodit blbejma kecama. Neumanová.
žije v oblacích a stále je nejistá, možná se měl adát na vědeckou činnost, tam by na váhavé úvahy byl čas, ale v ordinaci se to jeví jako šílená pomalost - i když určitě má velice dobré znalosti.
Já mám s paní doktorkou jen ty nejlepší zkušenosti.Ke specialistovi mě kolikrát obědnává osobně telefonem z ordinace.A přístup ke mě jako k pacientovi taky super.Vždy mi všechno ochotně vysvětlí.Abych je nepěl chválu tak ty pozdní příchody do ordinace ta opravdu jsou.Ale vzhledem k řečenému se dají prominout.
soudit zda je lékař dobrý nebo špatný je velice těžké, mně jako pacientovi záleží na tom aby se mnou také někdo promluvil a to obě pracovnice zvládají