Facilitace • Od 800 Kč
Kariérové poradenství • 800 Kč
Konzultace tématu nedobrovolná bezdětnost • Hrazeno pojišťovnou +4 Více
Zobrazit ostatní profily terapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Psychoterapie
Supervize
Od 1 000 Kč
Konzultace Tereza Musilová/FERTI, z. ú.
Jmenuji se Tereza Musilová.
Ráda vám nabídnu své konzultace, kde společně můžeme objevovat vhodné cesty a řešení na vašich křižovatkách, které povedou k vašemu spokojenému osobnímu i pracovnímu životu.
O MNĚ
Poradenství a konzultacím v nelehkých životních situacích se věnuji přes 15 let.
Věřím v dobro, možnost výběru a pozitivní změny.
Mám ráda lidi, umění, knihy, život.
Mám zkušenosti s vedením týmů, strategickým, projektovým řízením, krizovým řízením, budováním a rozvojem poskytovaných služeb.
Poskytuji kariérové poradenství, koučink, supervizi a lektoruji v JCMM z . s. p. o.
Působím jako ředitelka a terapeutka v organizaci FERTI z. ú.
Pracuji v multidisciplinárním týmu pro děti ohrožené psychiatrickou diagnózou.
Věnuji se facilitaci odborných setkání a facilituji případové konference.
Pracovala jsem v neziskové organizaci s celorepublikovou působností na pozici vedoucí sociální divize, projektové manažerky, vedoucí Internetové poradny, terapeutky a sociální pracovnice.
Jsem absolventkou kompletního pětiletého certifikovaného psychoterapeutického výcviku zaměřeného na systemické přístupy a kompletního tříletého akreditovaného výcviku na řešení zaměřená supervize a koučování. Vystudovala jsem obor Speciální pedagogika na Masarykově univerzitě.
Vybrané kurzy a výcviky:
- Kariérové poradenství - Práce s traumatem - Systemická práce s násilím - Krizová intervence
- Práce s oběťmi sexuálního zneužívání - Motivační rozhovory - Internetové poradenství
- Facilitace - Lektorské dovednosti - Manažerské dovednosti - Strategické řízení
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Tereza Musilová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor