Pacienti se zdravotním pojištěním
S.Z
Velmi empatická a milá lékařka. Jsem spokojena s návštěvami u ní už mnoho let a chodím již s dvěma malými synky, se kterými krásně mluví a oni se díky tomu zatím zubaře vůbec nebojí. Mohu ráda doporučit.
Nyní už ordinace v Maiselově ulici není, je na Senovážném náměstí. Dojedu si však já osobně kamkoli za takovými lékaři..
M. Metlická
Velmi milá, lidská, profesionální a pečlivá lékařka. Vždy vše vysvětlí a nabídne možnosti léčby. Na začátku mi spravila všechny neduhy a nyní již několik let chodím jen na prevence. Je to opravdu člověk na svém místě.
Dermauw
Spolu s manželem jsme si přes Slevomat zakoupili poukaz na dentální hygienu u paní doktorky Masařové a už jsme u ní zůstali. Paní doktorka mi našla kazy, které mi nenašly dvě mé zubařky před ní. Souhlasím s pozitivními ohlasy, co tu již zazněly - paní doktorka i sestry jsou velmi milé a pozorné, ordinace útulná, navíc paní doktorka s manželem hovoří anglicky, což je pro nás další velké plus!
Lucie
Milá, ohleduplná, pečlivá a lidská .... Nalezla bych mnoho pozitivních vlastností, které má paní zubařka. Profesionální a laskavý přístup - i u sestřičky.
Jsem velmi spokojená a mohu jen doporučit!
Sofie
Nejlepší, nejhodnější a nejšikovnější paní zubařka kterou jsem kdy poznala. Můžu každému doporučit. Vůbec se k ní nebojím a ošetření mě nikdy nebolelo.
Aneta M.
Paní doktorka je neskutečně ochotná a ohleduplná. Do ničeho nikoho nenutí, u všech postupů a zákroků vysvětlí důvody, jejich klady i zápory. Chodíte k ní celá rodina a doufám, že k ni ještě dlouho chodit budeme moci. Bohužel nemá smlouvu s 211, ale za tu vzornou péči a laskavý přístup si klidně zaplatím všechno cash. Jen je ostudou mé pojišťovny, že s ní už 2 x odmítli smlouvu uzavřít kvůli malicherným byrokratickým požadavkům. Hodně dbá na prevenci, mezizubni kartacky jsou povinné, ale vyplatí se ji poslechnout ve všem, co radí a říká... O jejích schopnostech asi nejvíc vypoví, že můj otec, který má panickou hrůzu ze zubních lékařů a ošetření, u paní doktorky usnul při vrtání stoliček!
tereza.montagni
K paní zubařce chodíme celá rodina, včetně našeho malého syna s mléčnými zuby. Já jsem si nechala převrtat všechny černé plomby a na každé výplni si dala opravdu záležet a vymodelovala tak dokonale, že pak ani nevidím kde mám plombu a kde ne. Paní doktorka stejně jako sestřička je milá, ochotná, klidná a lidská. Už žádný strach a bolest u zubaře! Taktéž dentální hygiena je velmi kvalitně provedená. Nyní přemýšlím nad bělením. Chodit do takové ordinace, a navíc v centru, je opravdu radost:-) Děkujeme, rodina Montagni
Zubařka
Dobrý den!! Musím uznat že paní doktorka je dokonalá! Mému 9letému synu trhala zoubek a ze vší úctou to opravdu umí. Mě také trhala moudráčky a velmi mě překvapilo jak šetrně . Má nádhernou ordinaci příjemnou sestřičku a s dětmi to opravdu obě umí ,ceny jsou přijatelné . Děkujeme za celou rodinu Synkovi
Katchenka Kostrounová
Opravdu hodně dobrá paní zubařka, strašně milá a ochotná a sestřička to samé...děkuji za její trpělivost, od té doby o chodím k ní, se zubaře nebojím...
Iveta
Byla jsem ve svém životě u několika zubních lékařů, ale paní doktorku Masařovou si nemohu vynachválit. Její práce je opravdu VELMI kvalitní a precizní (převrtávala mi několik černých blomb na bílé -> zuby vypadají snad lépe, než zdravé, vůbec nepoznáte, že máte blombu:). Navíc je moc příjemná (stejně tak i sestřička), zkrátka se u cítíte jako doma a budete se těšit na každou další návštěvu :-) Její nová ordinace je vybavená těmi nejmodernějšími přístroji, takže máte pocit, že jste v těch nejlepších rukou. Já už bych jinam nikdy nešla!
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze