Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Poúrazová rehabilitace
Rehabilitace sportovců
Tejpování
Orto Poul, spol. s.r.o.
zahrnující diagnostiku, nastavení plánu terapie, řádnou edukaci a následně autoterapii, je vždy
individuálně přizpůsobena na tělo klienta. Při terapii využívá mimo jiné metod individuální
kinezioterapie, včetně manuálních technik, aplikace kineziotapingu, poradenství v ergonomii
a specializované koncepty k oslovení hlubokého stabilizačního systému pracující na
neurofyziologickém podkladě. Podrobněji se zaměřuje na problematiku nohy a fyzioterapii před a po
korekčních operacích deformit nohy v dospělém věku, dále na fyzioterapii skolióz a jiné
vertebrogenní obtíže.
Karolína
Profesionální a ochotný přístup. Návrat po zranění byl díky paní fyzioterapeutce rychlejší a příjemnější. Jako vrcholový sportovec moc doporučuji!
TK
Tereza je nejlepší fyzioterapeutka, jakou jsem zatím potkala. Ještě dřív, než mi byla stanovena diagnóza od doktora, vytušila, kde by u mě mohl být problém a podle toho volila cviky. Narozdíl od předchozích rehabilitací se nezaměřuje jen na konkrétní problémové místo, ale pohybový aparát jako celek. Velmi doporučuji.
Lenka H.
Velmi ochotná, empatická a snaha co nejvíce pomoci a zlepšit zdravotní stav po operaci.
M.L.
Paní fyzioterapeutku Kuchařovou si nemohu vynachválit. Vstřícnost, preciznost, ochota pomoci- tohle je něco, co by si mělo osvojit více takových. Nestalo se mi, že by mi řekla "nevím", že by mi něco pořádně nevysvětlila, že nenaučí. Byla mi oporou, když jsem ji potřebovala. Se svým problémem s kolenem jsem vystřídala asi 3 fyzioterapeuty a konečne po letech utrpení mě paní Tereza vysekala z kolečka problémů. Spokojenost.
M.K
Výborná fyzioterapie, byl jsem spokojen s péčí a přístupem.
M. LITZMANOVÁ
Skvělý přístup, vysvětlení problémů a účinná pomoc, příjemné vystupování, vynikající, vřele doporučuji
R. H.
Vynikající fyzioterapeutka, velmi mi pomohla po operaci páteře.
Sylva
Profesionální přístup, zkušená fyzioterapeutka. Hodina je opravdu efektivně využita.
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně