Online 24 soukromé zdravotnické zařízení

Synkovická 35/1, Koloděje

klinika GHC
Krakovská 8, Praha

Umístění: Online 24 soukromé zdravotnické zařízení Jiný

Práci paní doktorky Gabryšové mohu jedině doporučit. Podstoupila jsem u ni botox do čela a s výsledkem i celkovým průběhem ošetření jsem byla velmi spokojená. Vše mi bylo srozumitelně vysvětleno a bylo vidět, že paní doktorka skutečně ví, co dělá a v oboru se pohybuje léta.

Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka Gabryšová je naprostá profesionálka! Měl jsem dlouhodobý kožní problém na zádech, který se mi nedařilo vyřešit. Po první návštěvě jsem měl jasno – její odborný přístup, pečlivost a ochota vše detailně vysvětlit mě okamžitě přesvědčily. Paní doktorka přesně diagnostikovala problém a nastavila léčbu, která byla velmi účinná. Už po pár týdnech jsem viděl výrazné zlepšení, a dnes je moje pokožka úplně zdravá. Moc jí děkuji za skvělou péči a vřele doporučuji všem, kdo hledají špičkového dermatologa!

Z
Umístění: jiné místo Jiný

U paní doktorky jsem YES Visage byla poprvé cca před 15 lety. Tehdy jsem s ní byla spokojená - příjemná, vysvětlila, výsledek botoxu po úpravě k mé spokojenosti. Nyní při poslední návštěvě, kdy jsem chtěla odstranit vrásky mezi obočím, mne i přes mé obavy “přemluvila” na botox i do čela: že se neomezí hybnost a obočí se povytáhne. Výsledkem je, že mi obočí “spadlo”, mimika čela zmizela úplně. Zatímco mezi obočím vráska i mimika zůstala. Chápu, že čelo asi neodhadla, ale dávkování mezi obočím mohla. Když jsem se přišla poradit, co s čelem, ta jak dlouho to zmizí a proč to mezi obočím nezabralo, byla bohužel nepříjemná. Neměla zájem mi cokoliv vysvětlit, ale několikrát mi sdělila, že ona hybnost zachovávat chce a jestli mi vadí, že stále hýbu a mám vrásku mezi obočím, ať si najdu jinou lékařku. Škoda, že mi tedy zařídila nehybnost na čele, kde jsem o ni nestála. Zákrok není levný. Může se stát, že se něco nepovede, ale z jejího přístupu ke mně, jako klientovi, jsem zklamaná.

B
Umístění: jiné místo Preventivní prohlídka znamének

U paní doktorky jsem byla na soukromé klinice na preventivní prohlídku znamének. Sice byla usměvavá, ale vyšetřila mně za 5 minut a pokud bych se neptala, tak mně žádný závěr prohlídky nesdělila a to mi našla 5 znamének vhodných k odstranění. Co považovala za důležité mi sdělit byla cena odstranění jednoho znaménka a cena za histologii. Za mně přístup mizivý.

Paní doktorka je velmi milá. Vysvětlí vše, pokud nerozumíte, vysvětlí na příkladech. Velmi příjemný přístup. Doporučuji.

Výborná. Profesionální a lidský přístup. Velmi ochotná. Vřele doporučuji

nedoporučuji, paní doktorka mě rok léčila vyrážku metodou pokus-omyl, bezúspěšně.Bez testů, vyšetření...
Šla jsem k jiné doktorce a po třech dnech mi vyrážka zmizela.

7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, trápí mě suché,červené fleky na krku.. Nejprve se mi udělal jeden větší flek okolo pihy, poté i za uchem a teď to mám za oběma ušima a uprostřed dekoltu..
Už 3 měsíc bydlím v UK, tak nevím, jestli to je tou "tvrdou" vodou tady a nebo, je za tím něco jiného. Jsem z toho už vážně zoufalá, šíleně to svědí a nevím jsi s tím rady. Děkuji mockrát :)

Dobrý den, může se jednat buď o seborrhoickou dermatitidu nebo o atopický ekzém nejpravděodobněji. Musíte pokožku co nejméně namáčet a co nejvíce promašťovat- pomoci by mohl krém s antimykotiky a hydrokortisonem- nevím jak v UK, ale v Čechách Hydrokortison a třeba Micetal, Exoderil, Myfungar, Clotrimazol je možné koupit bez receptu. S přátelským pozdravem MUDr.Gabryšová

Tereza Gabryšová

na paži se mi cca před rokem udělala taková tmavá "piha", má rozpité okraje a na dotyk cítím, že je uvnitř taková malá měkčí bulka. Tmavý útvar (cca 5- 6 mm) s bulkou uvnitř. Mohu se zeptat, co to je za útvar a zda-li je nebezpečný? Měla bych to nějak řešit?

Děkuji

podle Vašeho popisu nelze vyloučit, že se jedná o melanom. Navštivte co nejdříve kožního lékaře.

S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová dermatolog

Tereza Gabryšová