Léčba onemocnění dásní • 1 500 Kč
Léčba přecitlivělosti zuboviny
Odstranění pigmentací • 900 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí6 názor pacienta
K.B.
Pokud hledate dentalni hygienistku, skvela volba. Slecna Dobrova je velice empaticka, vse podrobne vysvetli a lecba je zcela bezbolestna. Kazda navsteva je prijemnym zpestrenim dne. Za mne absolutni spokojenost, konecne vim, jak se o sve zuby starat - koneckoncu, jen zubni kartacek opravdu nestaci a kazdy clovek ma sve individualni potreby.
VS
Slecna Tereza je profesionalka- svojej praci rozumie, je velmi ochotna, vysvetli aj nasledne pomoze a poradi s dalsou starostlivostou na doma.. a navyse odvadza svoju pracu na 100 percent. Velka spokojnost
Karel Havlicek
Skvela a bezbolestna navsteva. Vse profesionalni, od zazami az po samotnou dentalni hygienu. Mam citlive zuby a zde vse bez problemu. Doporucuji.
T.B.
Slečna Dobrová je až třetí hygienistkou,která mi vyhovuje po všech směrech.
V návaznosti na mou léčbu s rovnátky mohu potvrdit skvělý a bezbolestný přístup i po extrakci zubu.
Chodí k ní část mé rodiny a přátel,mohu jen doporučit.
D.G.
Slečna Terez, je naprosty profesional. Vse mi srozumitelne vysvetlila, nazorne ukazala. Hygiena u ni je pro me velka relaxace a hlavne skvely pocit po ni je nepopsatelny. Navic jako clovek je naprosto uzasna, lidska, empaticka a hlavne vtipna. Proste TOP!!!!!
J.S.
Slečna Tereza je jednička ve svém oboru, která ví co dělá. Ošetření u ní bylo naprosto bezbolestné a velice srozumitelně mi vysvětlila, jak si správně a efektivně vyčistit zuby, navíc klinika Karolinum je nádherná a jako velký bonus považuji začít dentální hygienu kávou( na recepci)a odcházet s dárkovou taškou, ve které jsem našel vše a nemusel nikde nic shánět!
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze