Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Adéla Š.
Po mých vleklých problémech s okem jsem se dostala do péče paní primářky a nemohu než se přidat ke spokojeným pacientům. Jak z lékařského tak lidského hlediska je paní primářka naprosto skvělá, profesionální a nikde jinde jsem se s tak úžasným přístupem nesetkala. Po několika pro mě stresujících týdnech jsem odcházela od ní z ordinace konečně v klidu s pocitem, že někoho opravdu zajímá, co je se mnou v nepořádku. Přestože má léčba ještě není u konce paní primářce naprosto důvěřuji a jsem přesvědčená, že u ní jsem v těch nejlepších rukou.
Andrea
Jestli hledáte vstřícného, příjemného a profesionálního lékaře s úsměvem na tváři tak je to právě paní doktorka Urania Tavandzi. Maximální spokojenost, doporučuji!
n
Velmi profesionální paní doktorka, je opravdu vidět, že rozumí svému oboru, kvalitní ošetření.
Úžasná lékařka, milá,vstřícná, vždy s úsměvem na tváři. Kéž by takoví byli i ostatní lékař:)
Na klinice Lexum v Ostravě jsem před cca 2 lety podstoupil laserovou korekci mé oční vady (krátkozrakost+astigmatismus). Vše proběhlo dokonale, lepší průběh a výsledek si člověk snad ani u takové operace přát nemůže :). Paní doktorka Urania Tavandzi byla mým lékařem, který mě všechno vysvětlil, provedl mě celým předoperačním vyšetřením a nakonec mě i sama odoperovala. Můžu s čistým svědomím říct, že vstřícnějšího, příjemnějšího a přitom stále maximálně profesionálního lékaře jsem ještě nezažil. Všechny mé dotazy před i po operaci byly ihned zodpovězeny a tím byla moje nervozita před samotným zákrokem snížena na minimum a já šel "pod kudlu" :) s naprostým klidem a pocitem, že jsem v rukou naprostých profesionálů. Tímto příspěvkem bych Vám chtěl zaroveň poděkovat paní doktorko Uranio Tavandzi za výborně odvedenou práci a mou maximální spokojenost.
Můžu bez nadsázky říct, že mi paní doktorka zachránila levé oko a takovou péči jakou jsem dostal na klinice Lexum v Ostravě jsem nikde nezažil. Daniel Č.
Nevím co proti ní všichni máte. Stokrát lepší je příjemná a milá paní doktorka, než nepřístupný člověk, který se ani neusměje a nevíte co od něho můžete čekat. Plno lidí chodí na operace očí do Lexa v Ostravě a kdyby byla tak špatná jak tady všichni píšou, asi těžko by mohla být primářkou a operovat všechny pacienty. Já jsem byla s přístupem i výsledkem operace maximálně spokojená. Stejně to vypadá jak by tady psal jeden člověk více negativních názorů.
Paní primářka je skvělá, profesionální, milá a nechápu jak tady někdo může psát takové nesmysly.
U paní doktorky jsem podstoupila laserovou operaci očí a byla jsem naprosto spokojena. Před zákrokem mi lékařka pečlivě vysvětlila, co vše se bude na sále dít a ochotně zodpověděla všechny mé otázky. Při zákroku samotném se rovněž chovala profefionálně - neustále komunikovala a informovala o tom, jak vše probíhá. Doporučuji!
výrazně nespokojený pacient.
Paní doktorka Tavandzi je slaďoučká na pohled. Má velmi infatilní přístup k pacientům. Pokud má před sebou komplikovanjší případ, neví si vůbec rady. Slibuje nesplnitelné. A potom přestává komunikovat úplně. Dělá dojem odbornice, jakákoliv komplikovanější otázka jí přivádá do rozpaků.
Dokáže být velmi nepříjemná, když nechce něco co způsobila řešit. Výrazně nedoporučuji už vzhledem k tomu, že se za tyto služby poměrně dost platí a ve výsledku stejný přístup jaký by jsme čekali jen u lékAřu ke kterým by nikdo nešel. A když něco pokazí, raději to zatlouká, zatlouká, zatlouká.
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Oční lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě