Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
I.
Je to už nějaký pátek co jsem k paní doktorce chodila, ale souhlasím s neochotou, na akné mi dala differin a řekla že mám každý den pojídat jogurt, a když se to nezlepšilo, tak to byla moje vina (prý na mé pleti bylo znát že ho nejím každý den)...
Jana
Také souhlasím, že se paní doktorka chová trochu povýšeně nebo aspoň lhostejně. Když jsem u ní léčila exém a snažila jsem se jí vysvětlit, za jakých okolností se to zhoršuje atd., tak mě moc neposlouchala a už mi honem něco předepisovala. Navíc se na postižené místo podívala tak na 3 vteřiny z půl metru. Problém se však pořád vracel a když jsem změnila lékařku, bylo mi řečeno něco ve smyslu, že mám pokožku zničenou předchozí léčbou. Také jsem měla problém s bradavicemi, které mi paní doktorka vypalovala, ale po roce léčby zde mi u nové paní doktorky bradavice zmizely po jediném vypálení (bolelo to víc, ale pomohlo to :-)). Jediná pozitivní věc byla, že nebylo nutné se objednávat (teď mám kvalitní lékařku, ale musím se objednávat 2 měsíce dopředu. Ale stejně si myslím, že i tak je léčba rychlejší a účinnější).
Takže určitě nedoporučuji.
Souhlasím s tím,že paní doktorka je neochotná a povýšená.2 měsíce mě léčila ekzem po celém těle,doprovázený silným svěděním.Když pominu,že za 2 měsíce,jsem jen za regulační poplatky a léky,či mastíčky,ji předepsané dala 600 kč a vlastně bez efektů.Jednou jsem se dozvěděla že je to alergie na zeleninu,podruhé zase na kořenená jídla.Ma žel portále,jsem našla jinou lékařku a do 10 dnů jsem měla po ekzemu.Nevím,možná jsem nespravedlivá,ale jednání paní doktorky mě případne,že buď to není lékařka na svém místě,nebo je to jen tahání peněz z lidí.
Velmi dobrá lékařka, s velkou praxí. Příjemná a spolehlivá, chápající. Je na ni vždy spolehnutí, umí vlídně poradit a má zájem na vyléčení.
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze