Vstupní vyšetření
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Vstupní vyšetření
Ordinace
Adresa: Slezská 113, 130 00 Praha 3-Vinohrady
Kateřina Pešková
Úžasná paní doktorka. Už chápu, jak je možné, že je člověk schopný usnout u zubaře. Dříve jsem se zubaře bála, cítila bolest a jednání bylo většinou bez úrovně a navíc výsledek většinou špatný. Teď musím říct, že poprvé od zubaře odcházím a nemám strach se vrátit.
Šulc Vladimír
Profesionální přístup. Paní doktorka umí vše řádně vysvětlit.
První seznámení bylo dobře. Doufám dal bude ještě lepši.
Jana K
Paní doktorka je velice ochotná a pečlivá. Používá nejmodernější vybavení a ošetření je bezbolestné. Po ošetření předního zubu je výsledek úžasný. Odstín plomby splývá tak, že není poznat jakýkoliv zásah. Vřele doporučuji.
MG
Paní doktorka je velice milá, naprosto profesionální stomatoložka.
K. P.
Moc milá, ochotná a šikovná lékařka. Bez problémů ošetřila i velmi komplikovaný zub.
Ivan Vaško
Příjemná, šikovná, vše s úsměvem, bez stresu a hlavně bez bolesti.
Martin Padevět
Profesionální přístup po celou dobu zákroku. Paní doktorka, milá, komunikativní, empatická, přesně takhle to má vypadat. S kolegou, kterého tam měla byli sehraná dvojka, ten si také zaslouží pochvalu.
Za mě tedy 100% spokojenost a mohu jen doporučit.
T.M.
Skvělý a empatický přístup, naprostá spokojenost, většinou mám stres z návštěvy zubaře, ale tady se nemusíte bát, vřele doporučuji. Děkuji pěkně!!!
Šulcová
I přes to, že se jedná o mladou lékařku, je paní doktorka velmi zkušená, kvalifikovaná a zodpovědná. Ráda ji navštěvuji. Vřele doporučuji.