Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Lenka P.
neochotné chování k pacientům, spíš to vypadá, že tato práce paní doktorku "otravuje"
spokojenost
Tuto paní doktorku nemůžu doporučit, když jsem k ní přišla se znamínkem na zádech, tak se mě drze zeptala ,, S tímhle ke mě jdete?,, Přitom, jak všichni lékaři propagují, že se má chodit včas. Potom jsem se u ní léčila s vyrážkou, přičemž doteď se mi objevuje i po třetí lečbě paní doktorky. A ani mi nedokázala říct, co tu vyrážku způsobuje.
Lecil jsem se u Mudr Koucke s plisni na nohou a po cca dvou mesicich plisen zmizela. Rovnez s pristupem k pacientovi jsem spokojen.
Petr
Paní doktorka špatně diagnostikovala psoriázu, bylo nám sděleno, že se jedná o starou kůži. Naši babičku prohlédla od dveří přitom se jednalo o zhoubné znaménko.
Nejsem spokojena s její léčbou, bradavici jsem si musela vyléčit sama. Po několikátém vypálení jsem na paní doktorku už opravdu neměla nervy. Došla jsem se poradit do lékárny, dostala jsem roztok a bradavice po pár týdnech zmizela. Další špatná zkušenost: přítelovi špatně diagnostikovala vyrážku, mastička stála 300 Kč a nepomáhala, našel si SÁM na internetu, jakou má nemoc a podle rad z internetu zakoupil mastičku za 150 Kč, která zabrala.