Diabetologická ordinace
Karlovo náměstí 7/325, Praha

Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolí

Paní doktorka velmi dobrá, ale co se týká sestry tak tak hrubé chování jsem ještě nezažila. Práská dveřmi před pacienty, křičí na ně, je hrubá. Bohužel musím hodnotit celou ordinaci a dokud bude mít paní doktorka takovou sestru tak je návštěva velice stresující. Zvažuji přechod k jinému lékaři, zde se rozhodně nelze cítit jako chtěný zákazník.

Paní doktorku hodnotím velmi dobře, jednání velmi příjemné, podrobně mne seznamuje s mým zdravotním stavem i se způsobem léčby. Ordinace i zázemí je vkusně a moderně zařízené. Sestra je milá a pozorná, k jejímu chování nemám námitek.

U paní doktorky se léčím od roku 2008. Mé zkušenosti s touto ordinací jsou jen pozitivní. I já jsem měnila několikrát termín návštěvy, kvůli pracovnímu vytížení a musím říct, že nikdy jsem se nesetkala s odmítavou reakcí ani u sestry ani u lékařky. A protože já sama bych nad sebou asi zlomila hůl musím oběma poděkovat za jejich profesionální a trpělivý přístup.

Paní doktorka Součková je milá, velmi pečlivá a profesionální. V ordinaci jsem se cítil příjemně, stejně jako celá budova je hezky zařízená a díky MHD dobře dostupná. Doporučuji.

B

Paní doktorka je velice pečlivá, milá a poskytuje velmi kvalitní péči. Vždy mě pozorně vyslechne a s léčbou jsem celkově moc spokojená. Prostředí ordinace je příjemné. Tato stránka má hodnotit lékáře a nikoliv sestru.

T

Lékařku hodnotím velmi dobře, nicméně celkově ordinaci musím oznámkovat podprůměrným hodnocením. A to jedině a pouze díky neuvěřitelně hrubému chování sestry. To, s čím se v jejím případě setkal, jsem nikde jinde nezažil. Snad ani v Motolské nemocnici a to už je co říct. Osobně se domnívám, že je s velkou pravděpodobností psychicky nemocná, nebo minimálně velmi nevyrovnaná. Její jednání vykazuje velké výkyvy v chování od euforicky dobré nálady až po vysoce agresivní chování vůči pacientům (možná o vůči dalším lidem v jejím okolí, ale to nejsem schopen posoudit). Na pacienty je hrubá, práská jim dveřmi před nosem, pokládá telefony apod.

B

K paní doktorce Součkové chodím od roku 2000. To, s čím jsem se setkala při svojí poslední návštěvě mi ale vyrazilo dech. Že mi sestra položila telefon, když jsem prosila o změnu termínu návštěvy jsem ještě považovala za možné. Bylo mi sděleno, že výsledky mi paní doktorka připraví. Dále musím popravdě říct, že s tak hrubým chováním sestry jsem se ještě nesetkala. Dostavila jsem se a sestra mi neustále dávala najevo, že nemá čas. Na můj dotaz, zda mohu předložit svou legitimaci pacienta mi přibouchla dveře se slovy "nemůžete." Po čase vyšla se slovy: Co chcete, ale rychle! Dostala jsem svoje výsledky a na můj dotaz proč jsem nebyla přeobjednána, když toto je problém, jsem se dozvěděla: Neobjednáváme! Nevím, co bych si počala, kdybych potřebovala mimochodem s velmi příjemnou paní doktorkou mluvit. Zaplatila jsem 30 korun za podání papíru mezi dveřmi a na můj dotaz, zda mohu dostat zdravotní kartu, abych mohla přejít jinam, mi bylo sděleno, že dostanu výpis za dvěstě. Klidně zaplatím co mám, ale snad mohu do svojí karty nahlížet a pořizovat kopie. Po deseti letech u paní doktorky tedy končím a co se jí týká nemohu napsat nedoporučuji. Byla jsem hodně nemocná, zažila jsem ledacos, ale tohle ne. Škoda, že se proti takové sprostotě nelze účinněji bránit, ráda bych, ale myslím, že ne.