Zubař Více

Kontaktní údaje

Zubní lékařka se specializací: záchovná stomatologie, protetika, stomatochirurgie, pedostomatologie.
  • zubní lékař - stomatolog

Bělení zubů • Od 4 500 Kč

Běžný termín

Celokeramická korunka • 5 900 Kč +14 Více

Dentální hygiena • Od 1 000 Kč

Digitální snímkování RVG a OPG- hrazeno ZP

Lokální anestezie (u jednoho zákroku)- hrazeno ZP

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Bělení zubů

Od 4 500 Kč

Dentální hygiena

Od 1 000 Kč

Jak fungují ceny?

O

I had only 2 days to remove all old dental fillings and replace them with new ones. It's a lot of work, more than 10 teeth. All the work was done perfectly!!! The doctor was very polite and kind, she was trying to explain me all the process if I asked her any questions.
And also I would like to mention that the clinic is very clean with all the new modern equipment.
I will surely visit it again.

První stomatolog-žka, u které mě absolutně nebolelo ošetření, ke které se nemusím bát, která s vámi komunikuje, vysvětlí beze spěchu a je velmi milá a empatická!!! Výborná stejně jako celý tým.

Po delším hledání vhodného zubaře a špatných zkušenostech z minula jsem dostal výborný tip na paní doktorku Ridchenkovou. Paní doktorku můžu vřele doporučit. Je velmi milá, ochotná. Vše předem vysvětlí, pokud je více řešení je velmi vstřícná k diskuzi. Mám již u ní za sebou několik oprav kazů, trhání velmi problematické osmičky i dentální hygieny. Konečně jsem bez stresu z nepříjemných zákroků, rýpavých poznámek a povyšování. Už jsme k ní i zaregistrovali moji dceru, řešily jeden kaz a křivé zoubky, opět vše v pohodě.

Je i velmi dochvilná, ještě se mi nestalo čekat v čekárně více jak 15 minut. V Letňanech vždy bez problémů zaparkuji, opravdu můžu jen a jen doporučit.

Paní doktorka je moc milá a pečlivá. Pracuje s moderní technikou a vždycky vysvětlí, jaký zákrok právě provádí a proč. Vřele doporučuji.

lékař Taťána Ridchenko

Moc děkuji paní Petržílková! A čekám na dalši návštěvu)))

Paní doktorka je opravdový profesionál, ale stále si zachovává lidský přístup. Vždy mi vše vysvětlí a nabídne vhodné alternativy. Ošetření u ní je bezbolestné. Přestala jsem se bát zubařů!

Děkuji za Váš názor!

Š

S paní doktorkou jsem velice spokojena. Je milá, chytrá, vstřícná. V klidu mi vše vysvětlí a navrhne nejštrnější způsob. Nikdy jsem zubaře neměla ráda, ale k ní jsem se začala i těšit. Děkuji za vše :-)

Děkuji Vám za hodnocení.

Vždy jsem se hrozně bála zubaře, ale paní doktorka mě ihned přesvědčila,že se bát nemusím. Žádné zákroky mě nebolí, vždy mi všechno pečlivě vysvětlí, jak ošetřující tak i finanční plán. Má lidský přístup je veselá a velice hodná. Jsem s ní hrozně moc spokojená.
Doporučuji:)

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, v okolí nově nasazené korunky mi zčernala dáseň a zdá se mi, že se to rozšiřuje. Je to normální? Je to nějaká forma otlaku?

Dobrý den, normální to není. Může se to stát po několika příčinam a může se ten flek rozšířovat. Doporučila bych Vám prohlídku a konzultace u zubaře, případně odstranění zdroju probarvení....Více S pozdravem. Dr.Tetiana Ridchenko. Méně

lékař Taťána Ridchenko

Dobry den pani doktorko chtela bych se zeptat ohledne moznosti nahrady zubu zlomila se mi 6 nahore nejprve pulka po case i ta druha ale koren ma vyplnene kanalky. Presla jsem k nove zubarce a bylo mi receno ze uz jedine implantat nebylo by mozne cep do korene a korunka ? Snimek mohu zaslat dekuji

Dobrý den, pošlete prosím snímek . Ale jestli se korunka zlomila hodně pod dásní je vidět jen při osobní návštěvě . Bohužel se to často stává a zub nejde zachránit . Na zub po ošetření kořenový...Vícech kanálků se vždy doporučuje nasadit korunka ( metalokeramická,celokeramika,kovová). Méně