andos
kdo se bojí zubaře, je super, protože kazy nenajde... jiank nedoporučuji, sama chci zubaře změnit a svou dceru tam rozhodně nepřihlásím, moji rodiče také velká nespokojenost, neumí vyléčit zánět, neudělá pořádně plomby, za mě nedoporučuji!!!!
karlos11
Vážení přátelé.Přešel jsem k jinému lékaři a okamžitě mi byl nalezený zubní kaz,byla to 8 vpravo.Na tento zub jsem si stěžoval u paní dr.Ratiborske,ale žádná odezva.Jednou mi paní dr.Ratiborská trhala 8 levo a klobouk dolu,vytrhla mi zub bravúrně!!Jen mně zarazilo,že mi neudělala rtg,aby věděla,jak mám velký kořen.Moje nová zubařka to je jiné kafe,kontroluje pres rtg a dela mi kontrolu krvácení dásní,to jsem ještě jinde nezažil.Když jsem měl preventivní projhlídku i s bráchou,tak jsme byli vždy do 5 minut oba hotovy a to se mi zda dost málo.Ja osobně nedoporučuji.
supr
kuba
Paní zubařku doporučuji jen těm, kteří nemají se zuby problémy.
Tři měsíce mi léčila zánět v zubu a zub stejně pořád bolí. Jediné plus je to, že na požádání píchne injekci proti bolesti, i když si ji pacient musí zaplatit.
bývalí pacienti
musela jsem přejít s celou rodinou k jinému zubaři, poněvadž je to údržbářka a ne profesionální zubařka, neumí léčit zuby a spravovat, často nám vypadávaly plomby ní zaplombované zuby, nejde s dobou, má zastaralé metody apod.
jana muchová
Velice ochotná, jemná, komunikativní, dobrá odbornice.Jediný stomatolog v mém šedesátiletém životě , ke kterému se nebojím chodit.