Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Lukáš G.
Nejlepší oční lékařka v Hlučíně!! DOPORUČUJI!!!
Jiří Cima
Obrovská spokojenost. Paní doktorka je přesně člověk na svém místě a nám nezbývá, než litovat, že této úrovně nedosahuje i drtivá většina našich lékařů.
Jiří Cima
Karel Zátopek
Po změně bydliště a zaměstnání jsem přešel k paní doktorce Kačmařové a již při první návštěvě mi diagnostikovala oční vadu, předepsala jiné skla a od té doby mám stejné dioptrie. Do té doby jsem se dostal až na 5 dioptrií. Je k pacientům velmi příjemná a vstřícná. Ordinaci má dobře organizovanou a nabízí dosti širokou škálu vyšetření, čímž odpadá návštěva speciálních pracovišť. Díky pravidelným kontrolám mi zavčas diagnostikovala glaukom. Mohu vřele doporučit.
Velice ochotná, nenáladová lékařka, která je opravdu velký odborník ve svém oboru. Dokáže diagnostikovat a následně navrhnout kvalitní léčbu i pro velice vzácná onemocnění. Oceňuji její zájem a znalost v oboru, díky kterým vždy dodává pacietům i tu nejnovější a nejkvalitnější léčbu! Kéž by bylo více takových vstřícných a znalých lékařů!
Díky rychlému zásahu u glaukomu, kdy byly mému synovi 3 měsíce dnes vidí a je zcela bez léků. Synovi je dnes 17 let, jsem ráda, že existují takoví lidé jako ona. Paní doktorko - velké díky.
Marie Mitorajová
spokojená já i celá má rodina :)
Je příjemná a moc fajn
Jsem jak Alenka v říší ďivů, že taková lékařka - lékař v dnešní uspěchané době
vůbec existuje. Při vyšetření v její ordinaci je vždy klídek,dobrá nálada i pohoda.Sestra vždy ochotná a vstřícná, paní doktorka vždy usměvavá -vysvětlí nejasnosti i případné komplikace.Jsme jejími pacienty již hodně let /celá roďina včetně dětí i praroďičů / a nedovedu si představit, že bychom choďili k lékaři jinam.Vždy usměvavá - prostě profík !!!Jen tak dál, takových lékařů je málo !!!
Marie Ellerová
Vážená paní MUDr. Kačmářová,
jsem Vaším pacientem mnoho let. Navštěvovala jsem Vás pravidelně co 2 roky. Setkání s Vámi - lékařem bylo vždy velmi příjemné, milé a moudré.Vždy jsem s Vaší ordinace odcházela plná energie a v poslední době i naděje. Vůbec nepochybuji, že tomu bude i nadále.Jste lékař - žena - člověk s velkou člověčinou a lidskosti. Za to Vám patří uznání a mé veliké poděkování.
Nejsem sama, kdo sdílí se mnou tento názor. Nechť toto mé skromné vyjádření je Vám posilou ve Vaší další práci a poslání.
Hodně úspěchů a šťastných dnů přeje
J.V.
Paní doktorka je vždy příjemná, nechová se povýšeně, jako většina doktorů a vždy vše podrobně vysvětlí. Je to odborník na svém místě. Doporučuji všem.