Kontaktní údaje

Jihlavská 20, Brno

Estetická chirurgie

Hlinky 48/122, Brno

Umístění: Fakultní nemocnice • Jiný

Paní doktorka Adlerová má zlaté ruce. Skvěle mi provedla hypertrofii prsou. Každá žena se takového zákroku bojí, ale jsem šťastná, jak krásně to teď vypadá a záda se rovnají.

Umístění: Fakultní nemocnice • Jiný

Po velké redukci váhy jsem byla u paní doktorky na abdominoplastice. Takové krásné bříško jsem neměla roky a to jsem jen pár dní po operaci. Paní doktorka mi dala obrovskou odměnu za mojí snahu zhubnout, a jsem díky ní moc šťastná. Je opravdu moc šikovná a hodná. Určitě doporučuji.

Umístění: Fakultní nemocnice • Jiný

Tak tato doktorka Adlerová je velice špatná volba ! Vubec mi nedokazala vylečit chodidlo kvůli defektu kůže a tkání následkem infekce, uplne zbytečne mi brala kuži ze stehna a dávala to do chodila, vubec ničemu to nepomohlo ! Jinde mi hned řekli že to chce uplne vyčistit tu ránu a odstranit infekci pomocí systemu Vivano a pak to zacelit rotačním lalokem což mi taky nakonec pomohlo a vylečilo mi chodidlo, ale tato doktorka Adlerova ani neví co to je Vivano nebo rotační lalok protože to ani jednou nespomenula když jsem u ní byl ! Proto radím raději se vyhnout této doktorce...

E
Umístění: Fakultní nemocnice • Jiný

Chci pochválit paní doktorku, je to chirurg, který má zlaté ruce. Naprosto skvěle provedená abdominoplastika. V porovnáni s jinými kamarádkami po stejné operaci, mám nejhezčí a nejkratší jizvu. Jedině doporučuji a nešla bych jinam. Spokojenost na 1000%!

Umístění: Fakultní nemocnice • Jiný

Druhá návštěva Paní Doktorky Adlerové,jsem šťastný člověk ,dekuji za nádhernou modelaci prsou.vse proběhlo naprosto v poradku a já se opět přesvědčila,ze mate ne jenom ruce ze zlata ale i srdce.vratila jste mi ztracené sebevědomí.nesmirne si Vas vážím,jak pomáháte pacientům.Dekuji Vám,za všechno ????

Umístění: Estetická chirurgie • Abdominoplastika

Paní doktorka Adlerová patří mezi vynikající, špičkové plastické chirurg.odvedla naprosto precizní a dokonalou práci.rodina ani nepředpokládal ,ze prijedu domu s tak krásným břichem.poklona a velké diky paní doktorce Adlerové

Paní doktorka je naprostá kapacita ve svém oboru, oddaná práci, úžasný člověk, hodná, snaží se pomoci a maximálně vyjít vstříc. Navštívila jsem ji hned 2x : 09/2016 mi prováděla abdominoplastiku, teď 05/2017 nová prsa. Za obě operace paní doktorce velice děkuji, jsem nadmíru spokojená. :-) A doufám, že se ještě někdy uvidíme. :-)

Nejlepší paní doktorka :-)) moc děkuji za velmi pečlivě provedený zákrok!! určitě doporučuji všemi deseti a děkuji za nová prsa :-)

Lékař na svém místě.Ze srdcem naplněné zkušenností a profesionálním postojem ke každému případu. Nemůžu nic jiného jen poděkovat.Pacient Dušan Malár.

moc svedomita a pecliva lekarka.doporucuji.