Fakultní nemocnice Brno, odběrové středisko
Jihlavská 20, Brno

Zobrazit ostatní profily urologů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Pokud hledáte usměvavého lékaře, ochotného s vámi podrobně rozebírat váš život, nejste možná na správném místě. Jestli vám však záleží na profesionalitě a pečlivosti při vyšetření a stanovení léčby, nemáte lepší volbu, než tohoto lékaře.
Jsem už starý muž a asi si nevzpomenu na případ, kdy se mi dostalo takové pozornosti k mým problémům s tak pečlivým následným vyšetřením - a to opakovaně při dalších potřebných návštěvách.

Umístění: jiné místo Jiný

Pana doktora v žádném případě nedoporučuji, dokonce varuji. Arogantní neempatický člověk. Doprovázela jsem starého špatně chodícího otce na vyšetření, odcházeli jsme bez vyšetření. Pan doktor potřeboval zprávu z nemocnice, ale místo toho, aby si o ni řekl, vynadal nám takovým způsobem, který bych nečekala od žádného člověka, natož vzdělaného, a navíc lékaře!
Pozor na urologii Urospol na Zahradníkově, pokud by Vás měl ošetřovat MUDr. Tariq Sanalla, tak se raději objednejte jinam.

T
Umístění: jiné místo Jiný

Měla jsem konzultaci u pána doktora v urologie zahradníkova. Nedoporučuji, naprostý nedostatek empatie a lidskosti! Cítila jsem se provinile, že jsem přišla.

Umístění: Fakultní nemocnice Brno, odběrové středisko

Hrůza, naprostá hrůza. Od začátku maximální neochota, vyšetření žádné a konstatování "s tim se nedá nic dělat, to se neléčí" - diagnoza přitom naprosto běžná a léčená ATB, při neléčení hrozba rozšíření zánětu do dalších orgánů. Vyhnout se obloukem!

N

Pan doktor byl velmi neochotný, obtěžovalo ho každé slovo, diagnózu i léčbu jsem se dočetla až ze zprávy, kterou mi dal. Tam jsem se také dočetla, že nemám teploty (měla jsem), že těhotenství neguji (nemohu vyloučit) a že za tři dny si mám volat o výsledky. Nic z toho během vyšetření nepadlo. Že mám předepsaná antibiotika jsem zjistila až v lékárně od paní magistry.
Po několika dnech užívání jsem panu doktorovi hlásila pravděpodobné vedlejší účinky ATB (v příbalovém letáku uvedené) a bylo mi sděleno, že je to nesmysl. A jen tak mimochodem, že ty ATB mohu vysadit, že jsou zbytečné, že výsledky kultivace diagnozu nepotvrdily.