Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Lukáš Martinek
Paní doktorka Utíkalová, je profesionál na svém místě. Vždy usměvavá s dobrou náladou, velmi ochotně vše vysvětlí a trpělivě naslouchá. Je radost k ní chodit. Díky jejímu lidskému a přátelskému přístupu snadno zapomenete, že sedíte v ordinaci u lékaře a řešíte problém. Mohu ji vřele doporučit! Jako její jediné minus vnímám to, že není i zubařka, ale to už bych chtěl asi moc. ;D
Veronika G.
Paní doktorka Utíkalová je ta nejúžasnější lékařka, kterou jsem v tomto oboru potkala a jsem tak ráda, že jsem se k ní dostala ! Pečlivá, důsledná , trpělivá ,ochotně a v klidu všechno vysvětlí . Musím pochválit i sestřičky , které jsou moc ochotné a příjemné, snaží se vše vysvětlit a pomoct. Kéž by to takhle fungovalo všude !
Andrea Přikrylová
Nejlepsi lekarka, kterou znam!!! Mila, vstricna, ochotna, proste nej! Na kontrolu k pani doktorce se vzdy tesim!
ema.johnova
Paní doktorka Utíkalová je fajn ženská a výborná lékařka. Jsem v její péčí řadu let a vždy pro mne má řešení a ještě se k tomu zasmějeme. Prostě prima baba. Ema Johnová
Růžena Coufalová
MUDr.Utíkalová má velice profesionální přístup k pacientům.Je velmi milá,ochotná a pečlivá
Nemám problém se paní doktorky na cokoliv zeptat.Vždy ochotně a s usměvem odpoví.
Je fajn paní doktorka s lidským přístupem k pacientům. Kéž by takových lékařů bylo víc.
Děkuji. Růžena a Jindřich Coufalovi 24.9.2015
P.Nesvadbova
Velmi milá lékařka,ochotně a nenuceně vyslechne vaše problémy a snaží se pomoci tak,jak je v jejich silách. Jsem velmi vděčná za tento přístup,který se tak často nevidí.
Tereza S.
Člověk na svém místě. Paní doktorka je velmi pečlivá, hodná, vstřícná a hlavně její chování, přístup a léčba je na profesionální úrovni. Doporučuji!!!
V. Pinkasová
Nej, nej, nejlepší, profesionální, empatická, nemáte problém cokoliv se zeptat, nemáte problém že svojí přítomností obtěžujete, vždy usměvavá a ochotná, kéž by takových lékařů bylo víc.
Hanka
Nejlepší doktor, co jsem za poslední dobu potkala :-))))
Hodná, mílá, ochotná a skvělá lékařka :-)