Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
sacramenta2 @centrum.cz
sice tet je tam pani mudr labutova ale s pani haltuchovou nikkdy nebyl problém velmi hodna a prijemna pani doktorka i sestřička
host
U paní doktorky jsem přihlášená už 7 let a viděla jsem ji jen jednou :-( Vždy, když jsem tam byla, tak za ní zastupoval jiný lékař. Je pravda, že tam nechodím s každou rýmičkou, ale za těch 7 let jsem tam byla 5 a z toho 4x tam byl starší pan doktor.
Paní doktorka je odbornice na svém místě. Je vstřícná, ochotná a milá. Čekací doba je delší , ale je to kompenzováno kvalitním vyšetřením a osobním přístupem . Ten kdo říká ,že doba čekání je neůnosná si musí uvědomit ,že v ordinaci je pacient, který je řádně vyšetřován a nesedí na běžícim páse ve fabrice. Děkuji Vám paní doktorko za Váš odborný přístup k mé nemoci a vaší trpělivost. Jsem spokojený i s milou a příjemnou sestřičkou.
k paní doktorce chodí z naší rodiny čtyři její členové, za posledních osm let,kdy pracuje v ordinaci, jsme s ní neměli žádnou špatnou zkušenost, vždy nám ochotně vyšla vstříc. Také proto ji s klidným svědomím doporučuji svým známým. Její práci jí nezávidím.
Chodíme k paní doktorce všichni, je velmi pečlivá a vstřícná. Sestřička je moc milá a vždy usměvavá. Doporučuji.
S návštěvou u paní doktorky jsem byla velmi spokojená, čekala jsem asi 10 min , takže nic strašného, ale kde nečekáte!!!
Přístup paní doktorky jako k pacientovi byl velmi vstřícný , milý a ochotný. Doporučuji !!!
vynikající paní doktorka , chodíme k ní celá rodina a vždy nám maximálně pomohla
NO čekací doba je opravdu hrouná,hlavně,když vám fakt není dobře,ale zase na přístup kě mě jako k pacientovi si nemůžu stěžovat.Když jsem před dvěma lety zkolabovala,byla fakt moc ochotná a chápavá...to se týká všech nemocí,co jsem u ní prodělala...člověk tam může jít s čímkoli a poradí mu....
Paní doktorka je velice ochotná se vším pomoci a vždy mě pečlivě prohlédne. Čekací doba je sice dlouhá, ale to jen proto, že je plná čekárna důchodců, kteří tam chodí častěji než domů. Paní doktorka je jednička a to nejsem ani zbohatlík ani příbuzná.
čekání je neúnosně dlouhé