Mgr.
Tadeáš Samuel Zborník
Psycholog,
Psychoterapeut
Praha, Kralupy nad Vltavou 2 adresa
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíDr. E. Beneše 695, Kralupy nad Vltavou
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Psychoterapie závislostí
Relaxace
1 200 Kč
Psychologie Můstek
Také se věnuji výzkumné, publikační a lektorské činnosti. Více podrobností o mém vzdělání, odborné praxi a činnostech najdete v mém životopise: https://www.terapeutika.cz/wp-content/uploads/2023/02/Tadeas_Zbornik-Zivotopis.pdf
Erika Kubálková
Ideální terapeut, navštěvuji ho už dva roky a vždycky mě podpořil, když jsem potřebovala. Empatický, mnoho mě naučil a pomohl mi zorientovat se v mých problémech. Queer friendly. Respektuje pacienty a je empatický. Moc doporučuju.
Pavel
Zatím je za mnou první sezení, ale mám velmi dobrý pocit. Uvidím dál jak se nám spolupráce bude dařit. Zatím Děkuji
Kamila
Pan Tadeáš je nejlepší terapeut. Neškatulkuje jako jeho kolegové, snaží se maximálně pomoci. Každého vnímá jako individuální osobnost. Je člověk na svém místě. Mohu jedině doporučit.
MM
K panu Zborníkovi jsem se objednala na doporučení dvou přátel, a svojí maminky. Docházím pravidelně, a jsem nadmíru spokojená. :) Jeden z mých TOP 3 terapeutů vůbec. Doporučuji!
Adele
Působí arogantně, nedostatek empatie, nedostatečná komunikace, namyšlený, moc velké sebevědomí
Doporučuji vyhledat někoho jiného
Pan Mgr za to nestojí
P.B
Spokojenost se vstřícným přístupem, příjemné prostředí, doporučuji všem přijít si popovídat.
M.I.
Pana magistra jsem vyhledal na doporučení své manželky. Z počátku jsem se nemohl přenést přes velký věkový rozdíl, přesto jsme našli společnou řeč a cestu. Oceňuji vřelý a vstřícný přístup a pomoc při zvládání panických atak. Součástí konzultací byl nácvik relaxačních dovedností, které teď mohu uplatňovat ve svém životě. Doporučuji všem.
Ilona
Upřímný, empatický a srdečný psycholog, který dělá čest svému oboru. Profesionál s partnerským přístupem, co Vás obohatí svým přehledem i nadhledem, potěší a ze srdce poradí. :) Děkuji za každé setkání
David puška
Pan Mgr. Tadeáš Samuel Zborník
psycholog byl velmi laskavý milí a přátelský velmi ochotný zamě byl supr všem doporučuji
M.H.
Hodnotit po takové chvilce nelze, zatím jsem ale celkem spokojena a jsem zvědavá kam mne to posune :)
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze