Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
S přístupem pana doktora i paní sestřičky jsem nadmíru spokojen.
Důkladným analytickým přístupem se snaží dopátrat příčiny nemoci a zajistit optimální dostupné léčení (omezení zdravotní pojišťovny a samozřejmě přístupem pacienta). Z osobní zkušenosti mohu říci, že za většinu nemocí si pacienti mohou sami svým přístupem, v mém konkrétním případě - životosprávou, přetížením organismu, zvládáním stresu apod. Samozřejmě, že jsou výjimky (genetické předpoklady, obecně stárnutí organizmu...). Je nutno se naučit se svým tělem i duší pracovat a vůli se dopracovat k požadovanému výsledku. Sám na sobě vidím, že je to hašení požárů (polykání léků), který jsem si způsobil sám. Jedná se o vzorce chování (sklony) se kterými se velice těžce pracuje a jsou ovládnutelné pouze vůlí, která s postupujícím věkem slábne a pak většinou již nezbývá??? nic jiného než polykat ty léky a tím podporovat farmaceutické firmy...
Ing. Radek Walica
Na pana dokr´tora nejde říci nic špatného, neskutečně mi pomohl když jsem za ním přišla s dlouholetými závratěmi. Lékaři na Sosně mě poslali na kolečko a nakonec propustili s tím, že si budu muset zvyknout a jak to příjde najít úlevovou polohu- která neexistovala. Závratě trvaly i týden v kuse ve dne v noci, a už jsme pak byla vyčerpaná tak, že jsem jen chtěla at to skončí. Těch nemocenských a zloby v zaměstnání kvůli tomu. No hrůza. Pak jsem si tam jednou zavolala protože mě naše paní léčitelka řekla, že možná to je něco špatného v mém těle, že to nějaký orgán nedává takzvaně. A měla pravdu. Pan doktor byl hrozně milý a galantní, vyptal se na všechno a na to jak dlouho to trvá a atak. Jen jsem mu řekla že beru pár let v kuse HA a už zbystřil.Nikdy jsem totiž neměla jiné problémy jen to a testy na játru jsem neměla dělané. Hlavně že v nemocnici jak jsem byla kdykoliv přijatá tak se mi dostávalo divných pohledů a dotazů od lékařů ,co jsem si vzala. Dokonce i když mě dovazli přímo z noční. Pan doktro zjistil, že prostě moje tělo nesnáší hormonální antikoncepci a projevuje se to tím, že játra je tak špatná že se to projevuje těmi stavy. Tak prosté to bylo!!!! Kdyby jste viděli ty diagnozy z nemocnice, no škoda slov.
velmi zodpovědný člověk
Pan Mudr. Karzel je ten nej, nej, nejlepší internista a diagnostik. Mnoho životů zachránil. I můj . Kéž by takových specialistů bylo víc a více. Úsměv na rozdávání má i zlatá sestřička ! Každému pomáhá a zvlášt pacientům , kteří mají problém pohybového aparátu, sluchově postiženým a je super " průvodkyni" pro zrakově postižené pacienty.
Díky p. Mudr. Karzeli i Vám sestřičko D. Widenkowá za vždy podanou ruku a zlaté srdce.
Darina Madziová
velmi profesionální přístup,sympatičtější sestřičku neznám... doporučuji
Pan Karzel je doktor s velkým D. Patří mezi nejlepší lékaře ve svém oboru. Velká pochvala rovněž zdravotní sestře Dagmar Widenkové.
Markus
Můžu jen doporučit, skvělý diagnostik a profesionální přístup k pacientovi. Musím pochválit také sestřičku, která je pořád na pacienta vlídně a pozitivně naladěná.
Jan
Profesionalita a skvělý přístup k pacientovi, jsem rád, že jsem si vybral takového doktora.- můžu jen doporučit
František Jirka
Přátelský, ale nekompromisní k pacientům kteří nedodržují léčebný režim.
já
Třinec je městem ocelářů,okolí zdobí hory a lesy,
nemocné sdrce uzdraví,úsměv přibalí.