Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Paní doktorku mám strašně moc ráda, vždy vyslechne, provázela mě dvěma těhotenstvími a mám k ní velkou důvěru, nová sestřička je taky úžasná návštěva gynekologie pro mě není díky nim nepříjemností. Linda

F

Velmi dobrá doktorka. Měla jsem vážný gynekologický problém a pomohla mi odborně i lidsky. Na paní doktorku Štefánkovou nedám dopustit.

Také jsem k paní doktorce chodila. Když jsem šla tenkrát na kontrolu s tím, že jsem to dva měsíce nedostala, ať mě vyšetří tak mi udělala ultrazvuk a řekla, že neví jestli jsem těhotná a dala mi vyvolávačku a ať přijdu za měsíc, tak jsem přišla, ale stále jsem menzes neměla....zase mně hnala na ultrazvuk a opět nevěděla jestli jsem těhotná! V té době mi bylo 17.let a bylo dost důležité jestli jsem nebo nejsem. Přešla jsem k jinému lékaři, který udělal ultrazvuk a řekl, že těhotná nejsem a že by 3.měsíční těhotenství poznal i pohmatem. Prostě paní doktorka neví, co dělá!

Paní doktorka je pečlivá a sestřička je také bez problémů. Doporučuji!

s paní doktorkou jsem velice spokojená,chodím k ní od svých 18 a po dvou těhotenstvích jsem s ní nesmírně spokojená ano píšu nesmírně.Obě těhotenství jsem měla s něčím problémy pokaždé jiné nikdy to nepodcenila a vždy mě poslala k odborníkům.Dnes mám krásné zdravé děti a když paní doktorku potkám mimo ordinaci vždy je milá,tak jako při své profesi.Určitě měnit nebudu

K paní doktorce Štefánkové chodím už 17 let. Provázela mě třemi těhotenstvími. Vždy se chová velmi vstřícně a taktně. Je ochotná naslouchat, poradit, rozptýlit obavy, uklidnit. Svou práci dělá zodpovědně. Jsem s ní moc spokojená a mám ji ráda.

Dobrý den,paní doktorku velice doporučuji.Je moc milá, vstřícná a pečlivá.

Ahoj:-D Já sem s pani doktourkou spokojená.Má novou velice příjemnou sestřičku.
Z mé strany mužu jen doporučit jsem tet v 18 týdnu a vždy mi pani doktorka viskene zadarmo fotečku...a řekne mi vše co je k tomu potřeba.

Dobrý den.K pani doktorce chodim už dlouho a sem sní naprosto spokojená.Vždy je ochotná a příjemná.Vždy když jsem měla jakýkoli problém řešila to semnou.Z mojí strany mužu doporučit.

Nikdy jsem s touto paní doktorkou neměla problémy, vždy mi dobře poradila a pomohla mi.