Abdulah K.
Jsem teď velice zamyšlený,když čtu i negativní názory.
Chodím k paní doktorce už nějakou dobu a je milá a příjemna.Hlavně na ženu a dceru :). I žena si všimla horšího chování ke mě a synovi,asi nejsme sympaťáci. Dokonce mi nabídla,že budeme chodit jinam. Ale já strach ze zubařů nemám a nevadí mi ani takový přístup.Od příchodu nové sestry se chování zlepšilo i k nám.Jen mě děsí ,že tu někdo má zkušenost s výměnou všech plomb,jelikož byli prý špatné.To samé jsem podstoupil i já.Nestálo to malé peníze.A co hůř. Ty nově zaplombované zuby mi většínou prasknou :). Takže korunky a nový zub a další peníze. Plomb jsem měnil asi 6 a prasklý zub byl 5x.. Špatná bilance. Jen plomba drží na místě a zub se kolem rozpadne. Tak buď opravdu náhoda,nebo je to horší kvalitou práce. Už si říkám že mě nebaví tam chodit tak často a stále platit nějaké zákroky. Teď jsem na vážkách zda raději nezkusit opravdu jiného zubaře.
S pani doktorkou jsme byli nespokojeni. Docházeli jsme k ní po dobu 10let. Je sice velmi ohleduplna a příjemná, ale je velmi zvláštní, že při každé kontrole nalezne kaz pod plombou, kterou sama dělala (rok až dva dělané plomby) nebo praskající plomby. Po 3 letech docházení k jiné doktorce zmíněné problémy zmizely (některé plomby musela předělat).
Martin Diblicek
Pani doktorka se o me stara pres rok a pul. Jsem chlap, ale ze zubare jsem mel strach. Musim rict, ze od doby co znam pani doktorku Vlachopulosovou se nebojim. Jeji prace je naprosto precizni.
sommerova.j
K paní doktorce jsem přestoupila nedávno,z důvodu toho,že moje bývalá zubařka mi nenávratně porušila zub,a pořád ho jen zamblombovávala,nakonec mi chtěla vytrhnout osmičku,přešla jsem a zub musel ven a mám korunku,protože už to nešlo nijak zachránit,a osmička,která měla jít ven je naprosto v pořádku....Nehlědě na to že rentgenové snímky máte ihned a ještě s vysvětlením kde co je....Přístup je velmi příjemný a ochotný,vždy když zavolám s akutnám problémem vezme mě okamžitě žádné hodinové čekání v čekárně...Teď k ní začal chodit i syn,který má 1,5roku a přesně jak píše paní odchází s obrázkem za statečnost...Už bych v životě neměnila! A mohu všem jen vřele doporučit...Komentáře typu děs a hrůza jsou naprosto scestné,každý může mít názor jaký chce,je to jeho právo,ale tohle mi přijde jako dost ostrá a negativní reklama.....
jaja.janinka
Chodím k této zubařce už odmalička, a přestože fóbii ze zubařů mám pořád :D, rozhodně za ni nemůže tato zubařka, vždy milá, ohleduplná, doporučuji.
Stejskalová
S paní doktorkou jsem moc spokojená. Chodíme k ní celá rodina a i většina příbuzenstva a všichni jsme moc spokojení. Mé dvě děti se jí nebojí, ba právě naopak. Moc se k ní vždycky těší a odchází z ordinace pokaždé s malým dárečkem za statečnost. Paní doktorka je moc milá a usměvavá. Měla jsem velkou fóbii ze zubařů, ale u paní doktorky jsem po celou prohlídku v klidu a v pohodě a vím, že je o mě i celou rodinku maximálně postaráno. Takže moc děkuji paní doktorce za to, jaká je.:-))
Taky chodím k paní doktorce. Na správná ošetření jsem náročná a jsem s její péčí velice spokojena. Proto nemohu souhlasit s předcházejícím komentářem. Už jenom to, že pacientka měla údajně 10 přehlédnutých kazů a spoustu špatně udělaných plomb, je hodně scestné. Znamená to snad, že skoro žádný zub neměla dotyčná v pořádku? Moc divné a pozoruhodné. Přijde mi, že stěžovatelka, co má do důchodu ještě daleko, si až letos všimla, že má zuby. Nebo chce zkazit dobrou pověst paní doktorky?
K paní doktorce jsem chodila pravidelně spoustu let, poslední tři roky po desetiminutových prohlídkách mi tvrdila, že mám zuby v pořádku a na bolavý zub mi oznámila,že s tím stejně nic neudělá. Přešla jsem k jiné doktorce a diagnostikovala mi deset neošetřených kazů a spoustu špatně udělaných plomb, za které se jsem si připlácela jako nadstandard. Paní doktorka Vlachopulosová mě velmi zklamala. Kdybych u ní setrvala, tak bych přišla o zuby a do důchodu mám velice daleko
Já ani moje dvě děti se k Paní doktorce nebojíme docházet pravidelně,a dokonce už i manžel k ní chodí
Velice citlivá a příjemná paní doktorka...Chodíme k ní celá rodina už léta a jsme moc spokojeni.Naše dvě malé děti se jí vůbec nebojí a k zubaři se těší!!!Vrtání je většinou ani nebolí,což hovoří za vše...
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci