Ordinace PL pro děti a dorost
Mlýnské nábřeží 1, Brno

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Ordinace PL pro děti a dorost Jiný

My jsme s paní doktorkou spokojeni. Super domluva i péče. Máme vždycky vše rychlé a se vším poradí.

N
Umístění: Ordinace PL pro děti a dorost Nemoc

K pani doktorce jsem uz jako dite, ted uz deset let chodim se svymi detmi. nikdy bych ji za zadnou jinou nevymenila. Spousta z Vas pise ze se dlouho ceka. Ano, ale ja at jdu kamkoliv jinam k lekari at uz do Detske nemocnice, nebo ke specialistovi tak take cekam... Stoji si za to pockat! Nikdy jsem nezazila ze by byla stroha. Ona i sestricka jsou velmi mile a to hlavne k detem. A to i k tem ktere placou...Nas maly syn jen tam prijde.. mame spoustu zdravotnich problemu a na vsechny jsme vcas u obou deti prisla zavcas prave diky teto skvele pani doktorce. Nikdy nepodcenila zadny z priznaku ktere jsem.uvedla. a aby jsme nemeli dlouhe cekaci doby u specialistu zvedla telefon a osobne zavolala nebo napsala urychlijici doporuceni.
Musim rict ze ji i sestricku mame opravdu radi!

Výborná paní doktorka, pozná, kdy se jedná o maličkost a kdy jde o vážnější problém...navíc sestřička je také velmi milá a ochotná...občas delší čekání, ale kde se dnes nečeká....

Paní doktorka i sestřička jsou milé, vstřícné, důsledné při léčbě a zodpoví každý dotaz. K paní doktorce jsem chodila i já jako dítě, takže při narození naší dcerky byla paní doktorka Štěrbová jasná volba. Sice je někdy delší čekací doba, ale taková situace bývá u většiny výborných lékařů.

Paní doktorka i sestřika jsou velmi šikovné. Pravdou je, že si občas člověk musí počkat,ale dá se to v pohodě vychytat :-). Navíc i já si jako dítě pamatuju, že se prostě čekalo. Já osobně jim nic nemohu vytknout, se svými dětmi k ní chodím opravdu, když už je zle a vždy mi poradí, udělá veškerá možná vyšetření než třeba napíše antibiotika,což mi velmi vyhovuje. A když je problém ještě vážnější, zvedne telefon a obvolá daší odborníky. Zkrátka když jdu k ní, vím, že jsme ve správných rukou a když je nutné vyšetření např. v dětské či na alergologii, vím, že díky ní jsem i tam ve správných rukou :-). Děkuji paní doktorce i sestřičce za jejich péči. Ostatním chci poradit, aby opravdu nechodili k doktorům s každým kýchnutím,ačkoli jako matky se o své děti prostě bojíme...

Paní doktorka je lékařkou obou mých dcer a nemohu jí vytknout vůbec nic. Ano, má toho hodně, čeká se u ní dlouho a někdy je strohá. Na druhou stranu - vždy, když měly dcery závěžnější zdravotní problém, byla paní doktorka pro nás k dispozici na telefonu i o víkendu, snažila se zdravbotní problém něktwré z holek řešit co nejlíp a opravdu zodpovědně.Kvůli strašnému čekání vodím děti k paní doktorce jen když je opravdu zle, jsou teploty a bez doktora to nejde. A v tom případě vím, že jdu s dětmi k doktorovi, který za ně bude dýchat, pokud to bude potřeba. Jsem se službami paní doktorky Štěrbové spokojená již 10 let. Ale padl tady návrh na telefonní operátorku nebo jinou výpomoc - dobrý nápad! Dál hodně sil paní doktorko - naše holky Vás mají rády - kvůli tomu si holt někdy musím počkat :-)

Paní doktorka i sestřička jsou moc milé,ale opravdu je kámen úrazu ta čekací doba. Když je nějaká epidemie, tak je to katastrofa. Táké mi dost vadí, když jsem objednaná do poradny na 10.30, tak jsou tam kolikrát ještě nemocní a my pak musíme i v nečase čekat venku, aby jsme něco nechytli. Tak má mít poradnu až po obědě a bylo by. Většina lékařů to tak má. Má opravdu moc pacientů a pak to odnášíme my, jelikož nestihá.

Výborná dětská lékařka s příjemným přístupem k dětem,hezké prostředí,někdy čekání,doporučuji!

Velmi vstřícná paní doktorka,odborně na výši,příjemné prostředí,nicméně asi přetížená je-čekací doby dlouhé,ale to evidentně není chyba její.Chybí ambulance kvalitních pediatrů.Přesto doporučuji,ale myslím,že pacienty už nepřibírá.

vážená paní vydím že jste chytrá jak rádio :D Krevní testy sice nic neukázaly ale ultrazvuk ano.Jinak ohledně mích chyb v gramatice vydím že disgrafie a další dis vám níc neříkají to bohužel tak nějak zavyňuje moje pravopisné chyby které si neuvědumuju jsem zvědavá jaké chytrosti napíšete.Jo jinak školu jsem udělala a dnes jsem maminka dvou dětí.